Neler Yeni

KASA FAN önerisi yardımcı olur musunuz

mehmeths

80+
Bütçe
2500
Arkadaşlar kasam GAMEPOWER WARCRY VERTEX model içinde 3 tane fanla geldi rgb gamepowerin kendi üretmiş olduğu GLACİA serisi fanlar ile. Kasaya 6 tane daha fan takılabiliyor yani toplam 9x12cm fan takılıyor.
İsteğe bağlı olarak 14x1 egzoz , 14x2/14x2 şeklinde de takılabiliyor kasanın kendi yanında bulunan 2x12cm fanlar sabit dahili fanlar onların yerine 14 takılmıyor. Kasa dediğim gibi 3x12cm fan ile geldi. 1 tanesi egzoz fan. 2 tanesi hava girişi için olan yan panelde bulunan fanlar. Kasa akvaryum tipi camlı bir kasa. anakartın olduğu tarafta 2 adet takılı fan içeri hava girişi olsun diye. Ben üste ve alta fan alacağım.
Üst taraftaki fanları egzoz olarak takıp, alt taraftakileri de yine hava girişi yapsam mı diye düşündüm fakat alt taraftan hava gelir mi bilemedim. Acaba direk üst taraftan hava girişi yapsam alttan havayı mı attırsam ne olur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar kasam GAMEPOWER WARCRY VERTEX model içinde 3 tane fanla geldi rgb gamepowerin kendi üretmiş olduğu GLACİA serisi fanlar ile. Kasaya 6 tane daha fan takılabiliyor yani toplam 9x12cm fan takılıyor.
İsteğe bağlı olarak 14x1 egzoz , 14x2/14x2 şeklinde de takılabiliyor kasanın kendi yanında bulunan 2x12cm fanlar sabit dahili fanlar onların yerine 14 takılmıyor. Kasa dediğim gibi 3x12cm fan ile geldi. 1 tanesi egzoz fan. 2 tanesi hava girişi için olan yan panelde bulunan fanlar. Kasa akvaryum tipi camlı bir kasa. anakartın olduğu tarafta 2 adet takılı fan içeri hava girişi olsun diye. Ben üste ve alta fan alacağım.
Üst taraftaki fanları egzoz olarak takıp, alt taraftakileri de yine hava girişi yapsam mı diye düşündüm fakat alt taraftan hava gelir mi bilemedim. Acaba direk üst taraftan hava girişi yapsam alttan havayı mı attırsam ne olur?
fan özellikleri:
Specification
Color
Black
Fan Pcs
3 Pcs
Contoller
Yes
Connection
3pin male-female + 4pin ARGB
Dimensions
120x120x25 mm
Fan Speed
1800RPM
CFM
45 CFM
Acoustic Noise
26dBa
Material
ABS Plastic
Voltage
12V
Rated Voltage
6.2V
Bearing Type
Hydraulic bearing
Origin
China
Upc Code
850060042140

kad1RRR

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,627
İsim
kadir
Fan alırken sıvı soğutucuyu da hesaba kat derim, yukarıya 360 takarsın.

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
EREN
Arkadaşlar kasam GAMEPOWER WARCRY VERTEX modeli içinde 3 tane fanla geldi rgb gamepowerin kendi üretmiş olduğu GLACİA serisi fanlar ile. Kasaya 6 adet daha fan takılabiliyor yani toplam 9x12cm fan takılıyor.
İsteğe bağlı olarak 14x1 egzoz, 14x2/14x2 şeklinde de takılabiliyor kasanın kendi yanında bulunan 2x12cm fanlar sabit dahili fanlar bunların yerine 14 takılmıyor. Kasa kalıpları gibi 3x12cm fan ile geldi. 1 adet egzoz fanı. 2 adet hava girişi için olan yan panelde bulunan fanlar. Kasa akvaryum tipi camlı bir kasa. kartın olduğu tarafta 2 adet takılı fan içerideki hava girişi olsun diye. Ben üstte ve alta fan alacağım.
Üst çalıştırma fanları egzoz olarak takıp, alt uygulamaları de yine hava girişi yapsam mı diye düşündüm ama alt taraftan hava gelir mi bilemedim. Acaba doğrudan üstten hava girişi yapsam alttan havayı mı attırsam ne olur?
[otomatik birleştirme]1740872041[/otomatik birleştirme]

hayran özellikleri:
Şartname
Renk
Siyah
Fan Adetleri
3 Adet
Kontrolör
Evet
Bağlantı
3pin erkek-dişi + 4pin ARGB
Boyutlar
120x120x25 mm
Fan Hızı
1800 devir/dakika
CFM
45 CFM
Akustik Gürültü
26dBa
Malzeme
ABS Plastik
Gerilim
12V
Anma Gerilimi
6.2V
Rulman Tipi
Hidrolik yatak
Kökeni
Çin
Upc Kodu
850060042140
Bunlaeı yazarken üşenmedinmi bu kadar çok biliyosan dağa iyi seçersin

mehmeths

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunlaeı yazarken üşenmedinmi bu kadar çok biliyosan dağa iyi seçersin
dostum fan olarak ne alayım diye paylaşım yaptım senın bu agresiflik ne bana bi açıklar mısın hayırdır ?

Fan alırken sıvı soğutucuyu da hesaba kat derim, yukarıya 360 takarsın.
sıvı soğutucu almadım ben hava soğutucu yeterli diye

Üst ve ön taraf fanlar havayı alıp tek egzoz fan çıkışı yeterli olur.Altta ki fanlar performansa etki etmiyor diye biliyorum
bu uyar mı

birbirine geçmeli ve tasarruflu fanlar birbirine geçebiliyor ve kablodan tasarruf sağlıyor alınır mı sizce

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,192
Üyeler
171,317
Son üye
Labuzer
Top Bottom