Kasa fan rengi değişme

Reaksiyon skoru
46
Arkadaşlar da sistem 2 ilk haliyle aldım fanların renklerini değiştiremiyorum kapatıp açamıyorum bunu nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz

Aynı kasayı kullanıyorum
Kasanın için den kontrolcü var onla kontrol edebilirsin
Uygulama dan kontrol etmek istersen maalasef kontrol edemezsin ne rgb girisi var ne de argb

Aynı kasayı kullanıyorum
Kasanın için den kontrolcü var onla kontrol edebilirsin
Uygulama dan kontrol etmek istersen maalasef kontrol edemezsin ne RGB girisi var ne de argb
Evet anakarttan dolayıymış sanırım desteklemiyor kanka rica etsem kasanın içindeki kontrolcünün fotosunu atar mısın bulamadım ben çünkü

Ekler

• 20200828_200647.jpg
    20200828_200647.jpg
    1 MB · Hit: 38
Eğer anakartını TUF B450(M)-PLUS/PRO GAMING anakart ile değiştirdiysen anakartında RGB girişi var, kontrolcüden çıkartıp oraya takabilirsin ve yazılım ile kontrol edebilirsin.
Eğer PRIME B450M-K ile aldıysan RGB girişi yok.
Kasadaki RGB kontrolcü ile kontrol etmek zorundasın.

Eğer anakartını TUF B450(M)-PLUS/PRO GAMING anakart ile değiştirdiysen anakartında RGB girişi var, kontrolcüden çıkartıp oraya takabilirsin ve yazılım ile kontrol edebilirsin.
İlk haliyle almış sistemi

Sağol kanka
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam prime b450m-K anakartım var bir aparat takıp kumanda veya yazılım ile kontrol etme şansım var mı

Son düzenleme:
Hocam prime b450m-K anakartım var bir aparat takıp kumanda veya yazılım ile kontrol etme şansım var mı
Valla anakartına RGB desteği kazandıracak ön USB 2.0'dan bağlanan kontrolcüler var ama onu bulman zor.
Bırak kasanın kontrolcüsünde kalsın.

Geri