Elimle yağ gibi dönüyor başka alternatif varmı dostum yafana bir kere kendin döndür elinle vur yani dönsün birde kontrol et bir yere takılı olup olmadina bendede olmuştu kablosuna takılmıştı
aynı konudan 2 defa açmayın çoklu konuya giriyor yasak konuyu yükseltin cevap gelmezse
En iyisi götürüp orda baktırmakKasa Fanları Neden Çalışmaz? | DonanımHaber Forum
Arkadaşlar xigmatek utgard kasa kullnıyorum. http://www.pckoloji.com/kasa-inceleme/17286-xigmatek-utgard-kasa.html kasada 3 tane fan var ve 3 ü demobile.donanimhaber.com
Nasıl değiştircem bilmiyorum ki arka kapağı açtığımda birbirine bağlı 4 adet birleştirilmiş parça var kelepçeli kablolarla zorladım biraz açılmıyorsorundan anladım kadarıyla 1 fan çalışmıyor eğer doğru anlamış isem söyle yap çalışan fan güç kablosu ise calismayanlarin yerlerini değiştir
fotoğraf atarmisin çalışmayan kasa fan kablosunun tam olarak birleşme kısmınıNasıl değiştircem bilmiyorum ki arka kapağı açtığımda birbirine bağlı 4 adet birleştirilmiş parça var kelepçeli kablolarla zorladım biraz açılmıyor
Foto boyutu yuksek diyor atamıyorum kifotoğraf atarmisin çalışmayan kasa fan kablosunun tam olarak birleşme kısmını