Neler Yeni

Çözüldü✓ Kasa fanı ışık var haraket yok

cokubey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yunus Emre ÇOKU
Yeni sistem topladım gamegarajdan öndeki 3 fandan en üstteki fan ışık var ama dönmüyor elimde dokundugumda arkasına fan ısınıyor baya ne yapmalıyım

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
fana bir kere kendin döndür elinle vur yani dönsün birde kontrol et bir yere takılı olup olmadina bendede olmuştu kablosuna takılmıştı
aynı konudan 2 defa açmayın çoklu konuya giriyor yasak konuyu yükseltin cevap gelmezse

cokubey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yunus Emre ÇOKU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fana bir kere kendin döndür elinle vur yani dönsün birde kontrol et bir yere takılı olup olmadina bendede olmuştu kablosuna takılmıştı
aynı konudan 2 defa açmayın çoklu konuya giriyor yasak konuyu yükseltin cevap gelmezse
Elimle yağ gibi dönüyor başka alternatif varmı dostum ya

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
sorundan anladım kadarıyla 1 fan çalışmıyor eğer doğru anlamış isem söyle yap çalışan fan güç kablosu ise calismayanlarin yerlerini değiştir

cokubey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yunus Emre ÇOKU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorundan anladım kadarıyla 1 fan çalışmıyor eğer doğru anlamış isem söyle yap çalışan fan güç kablosu ise calismayanlarin yerlerini değiştir
Nasıl değiştircem bilmiyorum ki arka kapağı açtığımda birbirine bağlı 4 adet birleştirilmiş parça var kelepçeli kablolarla zorladım biraz açılmıyor

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Nasıl değiştircem bilmiyorum ki arka kapağı açtığımda birbirine bağlı 4 adet birleştirilmiş parça var kelepçeli kablolarla zorladım biraz açılmıyor
fotoğraf atarmisin çalışmayan kasa fan kablosunun tam olarak birleşme kısmını

Top Bottom