Faydalı olur umarımMerhaba arkadaşlar 50-60 TL'ye 120 mm RGB VEYA sade farketmez 1500-2000 rpm arası fan tavsiye lazım
Kasa:corsair spec 05
Anakart:b450m s2h
NeHoşgeldin
Hoşbulduk biraz geç verdim pardon hocam dediniz hoşuna gitti ama birde bunu buldum 4 tanesi 160 tl geliyor nasıl ? bakarmısınız rica etsemHoşgeldin
60 TL 10 dolardan az pek bi şey bulamam muhtemelen ama bakıyorum
Edit3: Buldum gibi, 1400 rpm ama %10 Overclock yapılabiliyor(max1540 yani) 54 TL:
Edit:İtopyada 84₺ buldum pahalı biraz 1800rpm:Thermaltake A2492 120MM Turbo Kasa Fanı | ITOPYA
Thermaltake A2492 120MM Turbo Kasa Fanı yüksek kalite , uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.www.itopya.com
Edit2:90₺ daha da pahalı 1900 rpm:Thermaltake Cyclo 80mm Efektli Logolu Kırmızı Ledli Kasa Fanı | ITOPYA
Thermaltake Cyclo 80mm Efektli Logolu Kırmızı Ledli Kasa Fanı yüksek kalite , uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.www.itopya.com
CM MasterFan Pro 120 Air Flow 120mm Kasa Fanı | ITOPYA
CM MasterFan Pro 120 Air Flow 120mm Kasa Fanı yüksek kalite , uygun fiyat ve taksit seçenekleri ile ITOPYA'da.www.itopya.com
Faydalı olur umarım
1000-1200 RPM ama fiyatı daha uygun gibiHoşbulduk biraz geç verdim pardon hocam dediniz hoşuna gitti ama birde bunu buldum 4 tanesi 160 TL geliyor nasıl ? bakarmısınız rica etsem
![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
donanimarsivi.com
hemde CFM DEGERİ 63 Ve DSB DEĞERİ İYİ1000-1200 RPM ama fiyatı daha uygun gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Forumda da buldum
GAMETECH 7R Pro fan sizce nasıldır?
Arkadaşlar kasama 2-3 adet fan alıcam arctic serisi fanlar acayip pahalandı ve stoklarda kalmadı bu fan sizce nasıl 3 adet alıcam 125TL ye denk geliyor. LİNKİ Hız : 1000 ~ 1200 (+/- 10%) Hava akışı : 65CFM Hava basıncı : 1.273mm/H20 Gürültü : 16.5 dBA Çalışma Voltajı : 12V DC Nominal Akım ...donanimarsivi.com
başkan alınır mı? sence bu RGB SEVİYORUM BİRAZ CFM , DSB , RPM İYİMİ ?1000-1200 RPM ama fiyatı daha uygun gibi
Forumda da buldum
GAMETECH 7R Pro fan sizce nasıldır?
Arkadaşlar kasama 2-3 adet fan alıcam arctic serisi fanlar acayip pahalandı ve stoklarda kalmadı bu fan sizce nasıl 3 adet alıcam 125TL ye denk geliyor. LİNKİ Hız : 1000 ~ 1200 (+/- 10%) Hava akışı : 65CFM Hava basıncı : 1.273mm/H20 Gürültü : 16.5 dBA Çalışma Voltajı : 12V DC Nominal Akım ...donanimarsivi.com
20 dB altı fan çok baş ağrıtmaz, sesi iyi yanihemde CFM DEGERİ 63 Ve DSB DEĞERİ İYİ
başkan alınır mı? sence bu RGB SEVİYORUM BİRAZ CFM , DSB , RPM İYİMİ ?
RPM VE CFM ONLAR NASIL REYİZ ?20 dB altı fan çok baş ağrıtmaz, sesi iyi yani
50-60 ve üstü CFM idare eder, arttıkça daha çok hava üflüyorRPM VE CFM ONLAR NASIL REYİZ ?
Entry parselliyorum
Başkan Bide Faydalı Olmuşmu Yazmışşın sayende yeni bilgiler öğrendik aydınlandık tşk ederim çok soru sordun kusura bakma donanım infom 0 hiç anlamam , yazılımla aram çok iyi4 tane alacaksan RPM pek de farketmez her türlü alır havayı
50-60 ve üstü CFM idare eder, arttıkça daha çok hava üflüyor
Faydalı olmuştur umarım
Entry parselliyorum![]()
Rica ederim ne demek. Nihayetinde bilgi, yaymak içindir.Başkan Bide Faydalı Olmuşmu Yazmışşın sayende yeni bilgiler öğrendik aydınlandık tşk ederim çok soru sordun kusura bakma donanım infom 0 hiç anlamam , yazılımla aram çok iyi![]()
zaten o olsa alcamda yok malesef beklesem 10 gün gelirmi yoksa bu attığım rgb alımmı ?Sadece rpm deil aslında fan yapısıda onemli bunu 9nerirdim ama stoklarda bulamadım ayrıca 1800 rpm zaten ve mükemmel bir fan.
![]()
Arctic P12 Pwm Pst 120mm Siyah Kasa Fanı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Arctic P12 Pwm Pst 120mm Siyah Kasa Fanı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
SM-J500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi