Neler Yeni

Kasa Fanları RGB

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz
Merhabalar,
Birkaç gün önce itopya üzerinden DA Sistem 2 satın aldım. Öncelikler her şey çok iyi, fakat kasanın (CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80) önündeki RGB fanların rengini kapatmak ya da sabit yapmak istiyorum fakat bir türlü becermiyorum. Asus Aura yükledim ve her açtığım zaman: Asus Aura service is Currently Unavailable diyor. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek varsa çok minnettar olurum, oyun oynarken ışıkların seri yanıp sönmesinden gözüm çok yoruluyor.

Şimdiden teşekkürler

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
AURA SYNC ile kontrol edebilmen için anakartında RGB girişi olması lazım, B450M-K'da da yok RGB girişi. Kasanın kendi RGB kontrolcüsü var, onunla kontrol edebilirsin. Kasanın arka kapağını aç beyaz bir şey böyle, üstüne tuşlar var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
AURA SYNC ile kontrol edebilmen için anakartında RGB girişi olması lazım, B450M-K'da da yok RGB girişi. Kasanın kendi RGB kontrolcüsü var, onunla kontrol edebilirsin. Kasanın arka kapağını aç beyaz bir şey böyle, üstüne tuşlar var.
Çok teşekkürler. içinde küçük 3 tuşlu bir kumanda varmış, babaannemin masa örtüsüyle bana olan tarafı az kapatıyordum sayenizde örtüyü geri verdim. İyi akşamlar

Top Bottom