Neler Yeni

Kasa Hakkında Yardım Ve Fiyat Önerisi İstiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Recep Furkan

INTEL 10600-MSI RTX2070 SUPER GAMING XTRIO-B460 TORPEDO-SAMSUNG 500GB- 16GB RAM​

Özellikler bu ve fiyatı bu =​

11.170 TL

Baya kişi uygun dedi bnde almaya kara verdim ama sizinde fikrinizi almak istedim
:
:
Ve çok Sinir olduğu m bir şey var xxx adlı bir abimiz xx yerde çalıştığı için sanki fiyatlar çok normalmiş gibi konuşum hep kendi mağaza
sının ürünü sattırmaya çalışıyor ve diyor ki en ucuz bnde ve bundan çok sıkıldım bayanız biliyorsunuz ismi ama yinede söylemiyim
xxxx adlı bir mağazadaki fiyat 10900 tl iken o günün aynı xxx mağaza da fiyatı 12000 tl ve hala diyor ki en ucuz bizim mağaza da
eğer o abim bu forumdaysan lütfen millete yalan söyleme kimse burda 3 yaşındaki çocuk aklıyla konuşmuyor ve bunu Abdullah abi
birçok videoda ve instagramda söylemişti ama bitmiyorlar hala yalan söyleyip kendi çalıştıkları mağazada patronun daha fazla gözüne girmek için
çabalıyorlar. Sonra diyorlar niye böyle oldu.
Abdullah abinin aynı sistemi 1000 tl daha üstü fiyatla satıp ucuza bizde diyorlar ama satış ortalamalarına bakınca kimin doğruyu söyleyip söylemediği
belli oluyor. Okuduğunuz İçin Teşekkürler...

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Baya kişi uygun dedi bnde almaya kara verdim ama sizinde fikrinizi almak istedim
Ve çok Sinir olduğu m bir şey var xxx adlı bir abimiz xx yerde çalıştığı için sanki fiyatlar çok normalmiş gibi konuşum hep kendi mağaza
sının ürünü sattırmaya çalışıyor ve diyor ki en ucuz bnde ve bundan çok sıkıldım bayanız biliyorsunuz ismi ama yinede söylemiyim
xxxx adlı bir mağazadaki fiyat 10900 TL iken o günün aynı xxx mağaza da fiyatı 12000 TL ve hala diyor ki en ucuz bizim mağaza da
eğer o abim bu forumdaysan lütfen millete yalan söyleme kimse burda 3 yaşındaki çocuk aklıyla konuşmuyor ve bunu Abdullah abi
birçok videoda ve instagramda söylemişti ama bitmiyorlar hala yalan söyleyip kendi çalıştıkları mağazada patronun daha fazla gözüne girmek için
çabalıyorlar. Sonra diyorlar niye böyle oldu.
Abdullah abinin aynı sistemi 1000 TL daha üstü fiyatla satıp ucuza bizde diyorlar ama satış ortalamalarına bakınca kimin doğruyu söyleyip söylemediği
belli oluyor. Okuduğunuz İçin Teşekkürler...
Ne dediğini keşke anlasak. Kitap okumak önemli cidden.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Fiyatı bence de gayet uygun alınabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Recep Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Aşırı bozuk Türkçe kullanımı sebebiyle rapor sistemine konunuz düşmüş durumda.
Konunuza daha çok mesaj gelmesini istiyorsanız ve anlaşılabilir olması için lütfen konu içeriğini düzenleyiniz.
Aşırı detaylı Türkçe kullanmanızı istemiyoruz sadece anlaşılabilir seviyede vurguları belirlerseniz sorun ortadan kalkmış olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,021,303
Üyeler
161,836
Son üye
Mertsy