Neler Yeni

🔴 Kasa ışıkları sürekli anlık olarak beyaz oluyor 🔴

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Orkun
Merhabalar, aşağıdaki videodan direk yaşadığım sorunu görebilirsiniz.
Sistem bilgim imza kısmında yazıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Aykut D.

80+ Gold
Muhtemelen LED driver sorunludur

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Orkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhtemelen LED driver sorunludur
Nasıl düzeltebilirim bilgin var mı hocam?
En son format atmıştım. MSI Center biliyorsun ki sıkıntılı bir yazılım olduğu için hiç kurmamıştım. Ledleri kontrol etmek için olan hiçbir yazılımı kurmamıştım Armory Crate hariç (klavye farenin makro kontrolü için kurdum).
Uzun bir süre hiçbir sorun olmadan sabit kırmızı renkte kullanıyordum son zamanlarda işte belirttiğim gibi ara ara beyaz oluyor anlık göz kırpar gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan MSI Center i kurdum mecburen. Mystic Lightning i de kurdum. ARGB leri kontrol edemiyorum. Eskiden sorunsuz kontrol ediliyordu, sıvı soğutmanın ARGB'si, kasa ledlerinin ARGB'si, ekran kartının ARGB'si hepsini görebiliyordum ve kontrol edebiliyordum. Şuan sadece anakart üzerine bağlı gösteriyor ama renk falan değiştirince işe yaramıyor.

Aykut D.

80+ Gold
Nasıl düzeltebilirim bilgin var mı hocam?
En son format atmıştım. MSI Center biliyorsun ki sıkıntılı bir yazılım olduğu için hiç kurmamıştım. Ledleri kontrol etmek için olan hiçbir yazılımı kurmamıştım Armory Crate hariç (klavye farenin makro kontrolü için kurdum).
Uzun bir süre hiçbir sorun olmadan sabit kırmızı renkte kullanıyordum son zamanlarda işte belirttiğim gibi ara ara beyaz oluyor anlık göz kırpar gibi.

Şuan MSI Center i kurdum mecburen. Mystic Lightning i de kurdum. ARGB leri kontrol edemiyorum. Eskiden sorunsuz kontrol ediliyordu, sıvı soğutmanın ARGB'si, kasa ledlerinin ARGB'si, ekran kartının ARGB'si hepsini görebiliyordum ve kontrol edebiliyordum. Şuan sadece anakart üzerine bağlı gösteriyor ama renk falan değiştirince işe yaramıyor.
Anakartların led fırmware'leri oluyor msı'da muhtemelen anakart yazılımı Örn asusda armory crate gibi yazılımı varsa oradan led firmware'ni güncelleyin .

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,921
İsim
Orkun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartların led fırmware'leri oluyor msı'da muhtemelen anakart yazılımı Örn asusda armory crate gibi yazılımı varsa oradan led firmware'ni güncelleyin .
BIOS güncellemesi bayağı bir yapmadım, belki yeni sürüm gelmiştir bir güncelleyip deneyeyim. Belki sorun düzelir.

LED Firmware için ayrı bir şey de bulunuyormuş. Ama bayağı zahmetli ya, JARGB portlarında takılı olan kabloları sökün şöyle böyle yapın falan diyordu. Daha müsait bir zamanda denerim.

Top Bottom