- Reaksiyon skoru
- 47
Bunun üst modeli var gb-g2112b buna kotu dediler bu iyi midir?
GameBooster galiba. Ben GameBooster hiçbir kasasını önermem açıkçası. Malzeme kalitesi güven vermiyor bana.
Dark guardian fanlarini begenmiyorum ve alcagim kasanin yaninin pencereli olmasini istiyorum pencere derken vida sokmede n normal pencere gibi kilidi kaldirinca dirak saga dogro gitmesinden ayni ev penceredi gibO fiyata Dark Guardian almak daha mantıklı bence.
Görüntüden ziyade işlevi daha önemli ama.Dark guardian fanlarini begenmiyorum ve alcagim kasanin yaninin pencereli olmasini istiyorum pencere derken vida sokmede n normal pencere gibi kilidi kaldirinca dirak saga dogro gitmesinden ayni ev penceredi gib
Bu bilgisayarı 4 yıllık maaşımı biriktirerek aliyorum yani o yuzden iiyi bir goruntu istiyorum birdaha anca 6 yıla sistem toplarimGörüntüden ziyade işlevi daha önemli ama.
144 hz 1500tl monitor ve 600 tl diger ekipmanlarida alcam o yuzdenBu bilgisayarı 4 yıllık maaşımı biriktirerek aliyorum yani o yuzden iiyi bir goruntu istiyorum birdaha anca 6 yıla sistem toplarim
650wwatt olması lazım psu nun ve bütçe 450Kötü, maksimum bütçe nedir? PSU dahil mi olacak bunları yazar mısınız?