Neler Yeni

Yardım Kasa kapandıktan sonra klavye,mouse,kulaklığın ışıkları açık kalıyor normal mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
eyyub sabri güler
16611184328123476046435421289491.jpg
kasam kapalı ama klavye mouse kulaklık açık kalıyor neden ?

Kyuten

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Shimazu
Yanlış Bilgilendirme
Alıntıyı görüntülekasam kapalı ama klavye mouse kulaklık açık kalıyor neden ?
Kasan kapansa dahi sistem sürekli güç çekmeye devam eder. İşlemcin sürekli güç çeker. Bazı şeyleri sürekli senkronize etmesi ve bazı şeylerin sürekli iletimde kalması gerekir diye biliyorum. Bu yüzden sistem sürekli güç çeker ve bu normaldir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
eyyub sabri güler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasan kapansa dahi sistem sürekli güç çekmeye devam eder. İşlemcin sürekli güç çeker. Bazı şeyleri sürekli senkronize etmesi ve bazı şeylerin sürekli iletimde kalması gerekir diye biliyorum. Bu yüzden sistem sürekli güç çeker ve bu normaldir.
Bir süre sonra kapanır mı peki ?

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Bilgisayar kapalıyken klavye ve mouse un ışıklarının yanması normal değil. Bilgisayar kapalıyken de elektrik çeker ama bu kadar değil. Çok ürkütücü kardeşim, bilgisayarı kapatıyorsun ama klavye mouse un ışıkları yanmaya devam ediyor 😱

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Ekipmanlar Steelseries’in sanırım. Acaba RGB aydınlatma için kullandığın programda bir ayarı mı var?

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
327
İsim
Berk
Bilgisayarımı kapattığımda klavyem ve mouse'ımın ışıkları sönüyor. Böyle olmamalı diye biliyorum

Top Bottom