Neler Yeni

Kasa ön fanları çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
onur özdemir
PC yi ilk calistirdigim zaman kasamin ön tarafındaki üç fanin üstteki ve altta fanları çalışmıyor fakat ortadaki fan sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve çalışmayan fanların RGB ışıklarında herhangi bir problem yok. Üst ve alt fanı hafifçe elimle dondurdugumde ise yavaş bı şekilde çalışmaya başlıyor ve PC kapanana kadar bu şekilde dönmeye devam ediyor. Ancak dediğim gibi biraz yavaş dönüyor ve soğutma adına pek bir katkısı olmuyor. Sizce sorun nedir fanların değişmesi mi gerekir yoksa başka bir müdahale mi lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
PC yi ilk calistirdigim zaman kasamin ön tarafındaki üç fanin üstteki ve altta fanları çalışmıyor fakat ortadaki fan sorunsuz bir şekilde çalışıyor ve çalışmayan fanların RGB ışıklarında herhangi bir problem yok. Üst ve alt fanı hafifçe elimle dondurdugumde ise yavaş bı şekilde çalışmaya başlıyor ve PC kapanana kadar bu şekilde dönmeye devam ediyor. Ancak dediğim gibi biraz yavaş dönüyor ve soğutma adına pek bir katkısı olmuyor. Sizce sorun nedir fanların değişmesi mi gerekir yoksa başka bir müdahale mi lazım
Fanları temizleyip yağlamak sorunu çözebilir. Değiştirmeden önce bir deneyin derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Aslında kasayı daha bugün satın aldım. Yani fanlar sıfır takıldı.
O zaman aldığınız yer ile görüşün hocam direk. Kendiniz müdahale etmeyin bırakın onlar çözsün sorunu.

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Kasa fanlarının güç bağlantılarını siz mi yaptınız ? Kasa nedir acaba ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
onur özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman aldığınız yer ile görüşün hocam direk. Kendiniz müdahale etmeyin bırakın onlar çözsün sorunu.
Ürünü internetten aldim ve aradığımda en erken 21 gün sonra kasayı geri alabileceğimi söylediler. O yüzden geri yollamak istemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Ürünü internetten aldim ve aradığımda en erken 21 gün sonra kasayı geri alabileceğimi söylediler. O yüzden geri yollamak istemiyorum
Önerebileceğim başka bir şey yok malesef hocam. Olmadı fanların güç bağlantılarını bir kontrol edin. Umarım sorununuzu çözersiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
onur özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasa fanlarının güç bağlantılarını siz mi yaptınız ? Kasa nedir acaba ?
Hayır ben yapmadım PC hazır toplanmışti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önerebileceğim başka bir şey yok malesef hocam. Olmadı fanların güç bağlantılarını bir kontrol edin. Umarım sorununuzu çözersiniz.
Yine de yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim kardeşim. saol 🙏

Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Mustafa sakızcı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,613
Üyeler