Kasa önerisi (500-700)

Reaksiyon skoru
19
Merhaba bir çok konu var biliyorum ama ben bizzat kendisinin kullandığı memnun olduğu ürünü arıyorum eski kasam
gametech legend rainbow
Geçme sebebim anakart değiştim o bile sığmadı sinir oldum.
Sistemde kullanicaklarım;
Msi mortar max - darkflash dt 240 elimde psu elimde mevcut
Şimdiden teşekkür ederim

275R airflow falan olabilir veya P400A veya TD500 mesh. Sıvı soğutma olmasa belki P300A da olabilirdi ama radyatör desteği kısıtlı. P400A veya 275r airflow+ şu fandan alabilirsin.
Yanında gelen fanları öne takıp arkada ıdcoolingin şu stoklarda kaldıysa 70 TL'lik fanından alınabilir.

Video izleyince vazgeçtim çok fazla eksisi var bana göre
Post automatically merged:

Msı Mag force 100R tercih edebilirsiniz.

Xpg inviderde karar kıldım
Sıvı soğutma için olan yeridir vs fan konusunda ekleme gereği duyarsam dr12pro eklerim

Video izleyince vazgeçtim çok fazla eksisi var bana göre

Xpg inviderde karar kıldım
Sıvı soğutma için olan yeridir vs fan konusunda ekleme gereği duyarsam dr12pro eklerim
Kasanın hava akışı pek iyi sayılmaz.
Önermem.

5 adet dr 12 pro fan eklemeyi düşünüyorum ve sıvı soğutucuda var sorun olacağını sanmıyorum ama tabii ki fikrin önemli
Bu fanları diyorsan baya kötüler. XPG ınvader hava akışı haricinde yapısı ve malzeme kalitesi fiyatına göre çok çok iyi. Sıvı soğutma takmayacaksan bari P300A alıp önünde 2 tane yukarıdaki akasa fanlardan 2 tane alırsan buz olur kasa kalan fanları da arkada egzoz olarak kullanırsın fakat radyatör desteği sebebiyle soğutman elinde kalıyor. 275R airflow alınabilir yukarıda attığım. 3 fanı öne koyup arkaya 50-60 TL'lik veya bulabilirsen ıdcooling fanlardan alabilirsin.

Bu akasa fandan aynı model 1 adet bende var, bu markayı denemek için almıştım. İlk 1 ay pek ses yapmadı. Sonrasında uçak kalkıyor odamdaki pistten, o derece ses çıkarmaya başladı. Devir düşürdüm, uçak biraz daha uzaktan kalkmaya başladı. Ya bendeki fan arızalandı ya da bu marka çok kötü, bunu 1 adet fan arızası ile genelleyemem ama tekrar almadım bu markadan bir daha. Yine de kullanıcı deneyimi olarak aktarmak istedim.

5 adet dr 12 pro fan eklemeyi düşünüyorum ve sıvı soğutucuda var sorun olacağını sanmıyorum ama tabii ki fikrin önemli
Önü tamamen kapalı hava akışı yine de pek iyi olmayacaktır.

Bu fanları diyorsan baya kötüler. XPG ınvader hava akışı haricinde yapısı ve malzeme kalitesi fiyatına göre çok çok iyi. Sıvı soğutma takmayacaksan bari P300A alıp önünde 2 tane yukarıdaki akasa fanlardan 2 tane alırsan buz olur kasa kalan fanları da arkada egzoz olarak kullanırsın fakat radyatör desteği sebebiyle soğutman elinde kalıyor. 275R airflow alınabilir yukarıda attığım. 3 fanı öne koyup arkaya 50-60 TL'lik veya bulabilirsen ıdcooling fanlardan alabilirsin.
Xpg sıvı soğutma ve toz filtreleriyle tam istediğim gibi ancak fan olarak başka ne kullanabilirim onu bilmiyorum dr12 pro dışında öneriniz varmı yurtiçi olması şart değil

Coolmoon fanlar hakkında düşünceleriniz nedir

Bu akasa fandan aynı model 1 adet bende var, bu markayı denemek için almıştım. İlk 1 ay pek ses yapmadı. Sonrasında uçak kalkıyor odamdaki pistten, o derece ses çıkarmaya başladı. Devir düşürdüm, uçak biraz daha uzaktan kalkmaya başladı. Ya bendeki fan arızalandı ya da bu marka çok kötü, bunu 1 adet fan arızası ile genelleyemem ama tekrar almadım bu markadan bir daha. Yine de kullanıcı deneyimi olarak aktarmak istedim.
Elindeki fanda sorun olmuştur. Noctua gibi en iyi kasa fanları bunda.
Xpg sıvı soğutma ve toz filtreleriyle tam istediğim gibi ancak fan olarak başka ne kullanabilirim onu bilmiyorum dr12 pro dışında öneriniz varmı yurtiçi olması şart değil

Coolmoon fanlar hakkında düşünceleriniz nedir
F/P olarak akasa en iyi üst seviyede işte. 200-300 TL'lik extreme fan alcaksan noctua olabilir. Kasa olarak 275R airflow direkt alabilirsin hazır fiyat iyiyken. Sadece arkaya şu ıdcooling fanlardan 1 tane alırsız egzoz. P400A da olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,159
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri