Neler Yeni

Kasa önerisi? (Bütçe 3500)

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Ayberk Çakır

zuhahaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
zuhahahah

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ

NightWish2434

80+ Silver
Takabilirsin, ben ramler yüksek pofilli ise olmuyor. Yeni kasa alacak ve yükselteceklere, kullanıcı deneyimim olarak tavsiye etmiyorum.
işlemci 5600 zaten, görsel açıdan güzel olsun diye deniyeceğim. olmazsa stok kurtarmazsa hava soğutucu ile devam

MacWix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ

AMDLSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Şahin
Arkadaşlar öncelikle çok teşekkür ediyorum hepinizin tek tek mesajına dönmem biraz süre alacak anlaşılan o yüzden genel yazıyorum çok fazla ve gayet güzel kasalar önerdiğiniz için açıkçası hala aklımda net bir model şekillenmedi bütçemi daha yükseltmeyi düşündüm ama saçma olacak gibi biraz daha bakınacağım anlaşılan önerilerinize hala açığım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Enes Aslan
İyi forumlar dostlar sistemimi yükseltmek istediğim için ilk parça olarak kasayı yükseltmeyi seçtim PSU hariç 3500-3600 civarına kasa önerilerinizi almak istedim, herhangi bir marka takıntım yok sadece F/P oranı yüksek bir kasa olsun istiyorum.
Bütçenin altında kendim de kullanıyorum gayet memnunum bir bak istersen rgb yi tuşla kendi isteğine göre ayarlayabiliyosun

AMDLSS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Mehmet Şahin
Bütçenin altında kendim de kullanıyorum gayet memnunum bir bak istersen rgb yi tuşla kendi isteğine göre ayarlayabiliyosun
Önerin için teşekkürler şuan Thermaltake V200 kasa kullanıyorum ve önü akrilik panel olduğu için değişeceğim bunun da öyle sanırım fakat önerin için tekrardan teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Önerin için çok teşekkürler ve cidden çok hoşuma gitti hatta önerilen kasalar içinde F/P olarak en hoşuma giden kasa bu oldu sanırım 5 fan ile yüklü gelmesi 6 tane ARGB fan desteklemesi ve sitesinde yazılan ayrıntı bilgilere bakılırsa güzel bir kasa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Enes Aslan
Önerin için teşekkürler şuan Thermaltake V200 kasa kullanıyorum ve önü akrilik panel olduğu için değişeceğim bunun da öyle sanırım fakat önerin için tekrardan teşekkürler.

Önerin için çok teşekkürler ve cidden çok hoşuma gitti hatta önerilen kasalar içinde F/P olarak en hoşuma giden kasa bu oldu sanırım 5 fan ile yüklü gelmesi 6 tane ARGB fan desteklemesi ve sitesinde yazılan ayrıntı bilgilere bakılırsa güzel bir kasa.
rica ederim, kullanıcak olan sensin tabi ki de seni hangi seçenek tatmin ederse ben de o kararının arkasındayım

zuhahaha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
zuhahahah

rica ederim ne demek her zaman yardım ederiz

Top Bottom