L3ON
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 135
- İsim
- Emir
Selamlar,
Halihazırda H510 Elite kullanmaktayım bu tarz klas kasaları seviyorum, ergen işi girintili çıkıntılı, gaming adı altında abartılı kıvrımları olan kasalardan haz etmiyorum.
Normalde şartlarda bu kasayı severek kullanmaya devam ederdim ancak yeni aldığım sistemin anakartında CPU kabloları öyle bir yerdeki, sistemi kurunca üst kısma fan takmak imkansız oluyor.
Zaten hava akışı kısıtlı bir kasada bir de fan eksiği olunca, ısınma kaçınılmaz oluyor.
Bu nedenle yeni bir kasa arayışına girdim.
Şu anda aklımdan, 2. el bi H5 Flow mu alsam düşünceleri geçiyor. Yine de belki gözümden kaçan bir şeyler vardır diye önerilerinize danışmak istedim.
Özellik olarak,
280mm sıvı soğutucu desteklemeli,
Aquarium istemiyorum, istiyor olsam direkt HYTE Touch alır geçerdim.
Herhangi bir bütçe kısıtım yok,
Siyah renk olacak.
Teşekkürler.
NOT: Anakartım -> MSI X870-E Gaming Carbon WI-FI
Halihazırda H510 Elite kullanmaktayım bu tarz klas kasaları seviyorum, ergen işi girintili çıkıntılı, gaming adı altında abartılı kıvrımları olan kasalardan haz etmiyorum.
Normalde şartlarda bu kasayı severek kullanmaya devam ederdim ancak yeni aldığım sistemin anakartında CPU kabloları öyle bir yerdeki, sistemi kurunca üst kısma fan takmak imkansız oluyor.
Zaten hava akışı kısıtlı bir kasada bir de fan eksiği olunca, ısınma kaçınılmaz oluyor.
Bu nedenle yeni bir kasa arayışına girdim.
Şu anda aklımdan, 2. el bi H5 Flow mu alsam düşünceleri geçiyor. Yine de belki gözümden kaçan bir şeyler vardır diye önerilerinize danışmak istedim.
Özellik olarak,
280mm sıvı soğutucu desteklemeli,
Aquarium istemiyorum, istiyor olsam direkt HYTE Touch alır geçerdim.
Herhangi bir bütçe kısıtım yok,
Siyah renk olacak.
Teşekkürler.
NOT: Anakartım -> MSI X870-E Gaming Carbon WI-FI