- Reaksiyon skoru
- 945
O Duyguyu Yaşamayan Yoktur Diye Tahmin Ediyorum .Yani hevesle alınan mal iadesi zor olurAma bir taraftan o paraya çok iyi, huyunu suyunu bildiğimiz PSU'larda yok değil
![]()
O Duyguyu Yaşamayan Yoktur Diye Tahmin Ediyorum .Yani hevesle alınan mal iadesi zor olurAma bir taraftan o paraya çok iyi, huyunu suyunu bildiğimiz PSU'larda yok değil
![]()
Ürün Eline Geçmemiştir Diye Tahmin Ediyorum Siparişi İptale Geçebilirsin .Valla içime sinmisti hocam ya kaliteli PSUdu. Peki direkt iade edebiliyor muyum bu incehsapta ürün hiç paketlenmeden gönderilmeden vs.
Yok daha iki saat önce gaming gecesinden aldım. Şu an sadece sipariş detayı linki var herhangi bir iptal iade bir seçenek çıkmıyor ama mesaj attım bakalım direktÜrün Eline Geçmemiştir Diye Tahmin Ediyorum Siparişi İptale Geçebilirsin .
En Kötü Yarına Dönebilirler , Dönemezseler Hafta İçi Maalesef .Yok daha iki saat önce gaming gecesinden aldım. Şu an sadece sipariş detayı linki var herhangi bir iptal iade bir seçenek çıkmıyor ama mesaj attım bakalım direkt