alsldalk334
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 159
- İsim
- Mertsoyanlı32
MERHABA KASAM MESH KASA AQUARİUS mesh 650w 80 bronz islemcim r5 5600 valorant ve warzone en yüksek ayarda 70 dereceyi görüyor kule tipi soğutucu var termal macun yeni sürüldü
ekran kartımda 70i görüyor max 3d ınno rtx 3060 ti var normal mi bu değerler en azından 65 olsaydı iyi olmazmıydı yapmam gereken bir şey varmı? kasanın üst tarafına 2 adet fan takılabiliyor alsam taksam sıcaklık düşer mi ne diyorsunuz?
ekran kartımda 70i görüyor max 3d ınno rtx 3060 ti var normal mi bu değerler en azından 65 olsaydı iyi olmazmıydı yapmam gereken bir şey varmı? kasanın üst tarafına 2 adet fan takılabiliyor alsam taksam sıcaklık düşer mi ne diyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilgisayarı yeni aldım ekran kartı ve bios güncellemesi yaptım fakat bu nvdia ayarı falan varmıs oralara hiç dokunmadım aynı sekilde bilgisayarın ayarlarına.MERHABA KASAM MESH KASA AQUARİUS mesh 650w 80 bronz islemcim r5 5600 valorant ve warzone en yüksek ayarda 70 dereceyi görüyor kule tipi soğutucu var termal macun yeni sürüldü