MüslümGürses
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
DeniyorumHer şey çalışıyor ve görüntü yoksa ben böyle yaptım düzeldi bana da qp bilişimden galip bey önerdi pc yi ordan almıştım iletişime geçtim yardımcı oldu.
Pc ye elektriği kesiyoruz ramleri çıkartıyoruz. Sonra güç tuşuna 15-20 saniye basılı ttutuyorsun. Arkasından prize takıyoruz elektriği veriyoruz(pc yi çalıştırmıyorsun). Sonrasında diyelim 2 ram var. o ramlari yer değiştirerek takıyorsun. yanı 2 yi 4 e 4 u 2. slota gibi. (ramleri pc ye elektrik verilmişken takıyoruz) sonra çalıştır belki düzelir ben de bu şekilde düzeldi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
DüzelmediHer şey çalışıyor ve görüntü yoksa ben böyle yaptım düzeldi bana da qp bilişimden galip bey önerdi pc yi ordan almıştım iletişime geçtim yardımcı oldu.
Pc ye elektriği kesiyoruz ramleri çıkartıyoruz. Sonra güç tuşuna 15-20 saniye basılı ttutuyorsun. Arkasından prize takıyoruz elektriği veriyoruz(pc yi çalıştırmıyorsun). Sonrasında diyelim 2 ram var. o ramlari yer değiştirerek takıyorsun. yanı 2 yi 4 e 4 u 2. slota gibi. (ramleri pc ye elektrik verilmişken takıyoruz) sonra çalıştır belki düzelir ben de bu şekilde düzeldi.