Neler Yeni

Kasa tipi seçimi ???

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Wolfgangmami
Bütçe
5000
Herkese merhaba. Yakın zamanda 70tis ve 7800x3D sistem dizeceğim ama nasıl bir kasa alacağıma karar veremiyorum. 6700K ve 1070 sistemim artık ömrünü doldurdu ve deneyimlerime bakarsam sessiz ve güzel soğutan bir kasa tercihi yapmak istiyorum. Önümde 2 seçenek var galiba. 1) Mesh 2) Akvaryum tip

Bunların kendilerine göre (uzaktan gördüğüm kadarıyla) avantajları ve dezavantajları var.

Mesh: Hafif, serin, sağlam, dikey şekilli.
Akvaryum: Ağır, serin? cam, yatay şekilli.

Şahsen hafif ve sağlam olmasını tercih ederim ama akvaryum da bulunan fan sayısı beni cezbetmiyor değil. Bazı marka ve modellerde kendilerine göre avantajları oluyor. Mesela: Be Quiet! Markası, soğutucu için çekmece tasarım yapmış. Bir başkası ARGB tarzı koymuş. Bir başkası Type-C destekli geliyor vs.

Uzun lafın kısası, bana hafif, ışıksız ya da ışıkları kapanabilen, soğutma performansı da iyi olabilecek kasa lazım.

Not: PSU ayrı olabilir ve olursa Gold sertifikalı alabilirim.

Bu arada soğutucu 360mm sıvı ve MSI 70tis Slim modelini kullanacağım. Elimde 3 SATA SSD ve 1 HDD olacak.

Teşekkürler

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,096
İsim
Emir
Kasaların giris fani,egzoz fani ve hava alabilen bir tarafi varsa sorun yok.Akvaryumda da isinma problemi o kadar olmaz.Siz hangisini isterseniz secebilirsiniz.Ek olarak o ekran karti modelini ucuza almadiysaniz kullanmanizi tercih etmem.

Top Bottom