Halledelim reis5500 TL bütçem var. Hem oyun oynayacağım hem yayın yapacağım. Bana sıkıntı çıkarmayacak bi sistem önerir misiniz. Hazır sistem olmaması daha iyi
Böyle bir şey var 1TB HDD çak yanına on numara5500 TL bütçem var. Hem oyun oynayacağım hem yayın yapacağım. Bana sıkıntı çıkarmayacak bi sistem önerir misiniz. Hazır sistem olmaması daha iyi
Ben yapmadım Taner Aydos yapmış ben paylaştı çm sadeceArkadaş zaten harika bir şey yapmış...
Ve ayrıca 1tb HDD lazım (adam zaten yazmış)
Knk 54tl aşıyor illa aşamam dersen 1tb HDD+SSD yap5500 TL bütçem var. Hem oyun oynayacağım hem yayın yapacağım. Bana sıkıntı çıkarmayacak bi sistem önerir misiniz. Hazır sistem olmaması daha iyi
Yayın ve oyunda sıkıntı çekmem demi hocamHalledelim reis
Mesaj otomatik birleştirildi:
PCH F Class 1.1 [PC Hocası] | R5 2600 RX 5500 XT 8G 16GB DDR4 480GB SSD Gaming PC
İnce hesapta
Böyle bir şey var 1TB HDD çak yanına on numara![]()
Hdd yerine ssd koysam daha iyi ol az mı hocam bunda. Bir de 1660 s mi ti mi bu sistemKnk 54tl aşıyor illa aşamam dersen 1tb HDD+SSD yap
FHD de çalışmanız gerekir hocamYayın ve oyunda sıkıntı çekmem demi hocam
Olsun hocam beni belirli bi süre idare etsin yeterliFHD de çalışmanız gerekir hocam![]()
2k da kaldırır bu arada hocam sıkıntı yokOlsun hocam beni belirli bi süre idare etsin yeterli
5500xtYayın ve oyunda sıkıntı çekmem demi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
HDD yerine SSD koysam daha iyi ol az mı hocam bunda. Bir de 1660 s mi ti mi bu sistem
Semçnin tercihin HDD öneriside ucuz olduğu için önerdim tabii ki sıvı solid disk(SSD) daha iyi değilseHazır sistem olarak değil de kendim toplayacak olsam daha uyguna gelmez mi hocam. Bir de 5500xt yerine 1660 ti daha iyi değil mi
Gelir ama mümkünse hazır sistem olsun dediğiniz içinHazır sistem olarak değil de kendim toplayacak olsam daha uyguna gelmez mi hocam. Bir de 5500xt yerine 1660 ti daha iyi değil mi