Neler Yeni

Yardım Kasa ve fanları değiştirmeli miyim sizce ?

medusa1

80+
Şuanki kasam bu

Bu kasanın ön tarafına 3 adet akasa 140 fan , üst kısımdaki sıvı soğutucunun radyatörüne 3 adet lianli p28 fan , kasanın egzozuna da 1 adet arctic bionix f140 olmak üzere toplam 7 fan almıştım zamanında.

Bu fanların hepsi son hızda çalıştığında baya bir sesli çalışıyorlar.

Yeni sistem topluyorum ve sizce kasa ve fanları da şunlarla değiştirsem mi ?

kasa - 7.500 TL

fan - 10 adet toplam 10.000 TL

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,454
İsim
Mehmet Aslan
Şuanki kasam bu

Bu kasanın ön tarafına 3 adet akasa 140 fan , üst kısımdaki sıvı soğutucunun radyatörüne 3 adet lianli p28 fan , kasanın egzozuna da 1 adet arctic bionix f140 olmak üzere toplam 7 fan almıştım zamanında.

Bu fanların hepsi son hızda çalıştığında baya bir sesli çalışıyorlar.

Yeni sistem topluyorum ve sizce kasa ve fanları da şunlarla değiştirsem mi ?

kasa - 7.500 TL

fan - 10 adet toplam 10.000 TL
ses işi bir kontrolcü ve ufak bir bios ayarıyla çözülür aslında :unsure:

medusa1

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ses işi bir kontrolcü ve ufak bir bios ayarıyla çözülür aslında :unsure:
Fiyat açısından 20 bin vermeye gerek yok mu diyorsunuz yoksa o kasa ve fanlar siyah olduğu için ortaya zaten her halükarda iyi bir görüntü çıkmayacak mı demek istiyorsunuz

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,454
İsim
Mehmet Aslan
Fiyat açısından 20 bin vermeye gerek yok mu diyorsunuz yoksa o kasa ve fanlar siyah olduğu için ortaya zaten her halükarda iyi bir görüntü çıkmayacak mı demek istiyorsunuz
şuan kasandaki bulunan bütün fanların linkini atabilir misin ?

medusa1

80+
şuan kasandaki bulunan bütün fanların linkini atabilir misin ?
üstte 3 adet şundan : https://www.akakce.com/kasa-fani/en-ucuz-lian-li-uni-fan-p28-beyaz-3-lu-12-cm-fiyati,641045749.html

önde 3 adet şundan : https://www.teknobiyotik.com/akasa-viper-14cm-pwm-yuksek-performansli-110cfm-kasa-fani.html

arkada 1 adet şundan : https://www.teknobiyotik.com/donani...zi-siyah-gaming-kasa-fani-ar-acfan00095a.html
Mesaj otomatik birleştirildi:

al gec noctua fanları
ışıklı mışıklı bir şeyler düşünüyorum

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bence değiştir. Hem çok güzel bir sistem topluyorsun estetik açıdan da güzel dursun hem de kullandığın kasa mesh değil ve sen RGB istiyorsyn tarzı uygun değil

medusa1

80+
Bence değiştir. Hem çok güzel bir sistem topluyorsun estetik açıdan da güzel dursun hem de kullandığın kasa mesh değil ve sen RGB istiyorsyn tarzı uygun değil
Şu atmış olduğum lianli kasa ve lianli fanlar siyah yalnız dikkat ettiniz mi ? Sistemi siyah toplayacam yani. Çirkin durur mu sizce

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Şu atmış olduğum lianli kasa ve lianli fanlar siyah yalnız dikkat ettiniz mi ? Sistemi siyah toplayacam yani. Çirkin durur mu sizce
Evet farkettim bence siyah sistemler gayet güzel. Ama RGB+Siyah sistem var bir de sadece siyah estetikli bilgisayarlar var. Her şey sip siyah, sıfır RGB. Sen RGB'li siyah sistem toplamak istiyorsun ve şuanki kasan bence kötü durur

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,454
İsim
Mehmet Aslan
Yani şuanki fanlarının max ses seviyeleri piyasa ortalamasında duruyor , almak istediğin fanlar da bu seviyelerde olabilir. Belki noctua falan alırsan fark olur. Güzel bir kontrolcü al , birde biostan fan ses ayarı yaparsın normale döner gibi.

medusa1

80+
Evet farkettim bence siyah sistemler gayet güzel. Ama RGB+Siyah sistem var bir de sadece siyah estetikli bilgisayarlar var. Her şey sip siyah, sıfır RGB. Sen RGB'li siyah sistem toplamak istiyorsun ve şuanki kasan bence kötü durur
Lianli kasa + fanlarla siyah rgb'li sistem iyi durur mu onu merak ediyorum hocam. Yoksa tam tersi beyaz mı toplamalıyım onun kararını veremedim.

Son düzenleme:

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,454
İsim
Mehmet Aslan
ama sen görünüşe de önem veriyorsan elindekileri satıp beğendiğin fanı alabilirsin , biraz karmaşık bir fan sistemi kurmuşsun.

medusa1

80+
ama sen görünüşe de önem veriyorsan elindekileri satıp beğendiğin fanı alabilirsin , biraz karmaşık bir fan sistemi kurmuşsun.
Hocam o lianli kasa + lian li fanlarla sistem toplamayı düşünüyordum. Çünkü şuanki kasamdan memnun değilim açıkçası. Biraz da estetik dursun istiyorum. Fakat o atmış olduğum kasa ve fanlar siyah. Yani o şekilde RGB'li siyah bir sistem dizsem yine aynı kötü mü durur ? O kasa ve fanların beyazıyla bir sistem mi toplamalıyım sizce ?

Top Bottom