hangi şehirdesin ?Evet biraz az ama para kalmadı
Keşke hazır sistem alsaymışsın. Arkadaşın attığı ikili olabilir.Sistem şu,
7800x3D
Nvidia 4070ti super
32 gb ram
Max bütçem 5-5.5 olacak şekilde kasa arıyorum ama bulamıyorum. Beyaz tercihen.
Yardımcı olabilir misiniz
Hazır sistemler istediğime uymuyor hocam, mobo seçemiyorum ekran kartı seçemiyorum. Özgürlük yok orad. Neyse ki psuyu halletim arkadaşlar. Uygun fiyatlı f/p kasalara açığımKeşke hazır sistem alsaymışsın. Arkadaşın attığı ikili olabilir.
Yani gidip beyaz sistem dizmek isterseniz tabii zor olur ama onun dışında özelleştirme yapabildiğin güzel bir ton sistem var. Ne kadar tuttu toplam ? Ekran kartı modeli nedir merak ettim.Hazır sistemler istediğime uymuyor hocam, mobo seçemiyorum ekran kartı seçemiyorum. Özgürlük yok orad. Neyse ki psuyu halletim arkadaşlar. Uygun fiyatlı f/p kasalara açığım
Bütün sistem robotu olan hazır sistem olan siteleri gezdim, en basitidnen 7800x3d ile 4070 super ti olan bir sistem yok, olan çoook pahalı. Onda downgrade yapamıyorsun hadi yaptın diyelim, bu sefer anakartı asus zorunlu tutuyor ben asus istemiyorum. Hani kabullendin diyelim, bu seferde sıvı sogutmayı zorunlu tutuyor. Yok hazır sistem bana göre değil.Yani gidip beyaz sistem dizmek isterseniz tabii zor olur ama onun dışında özelleştirme yapabildiğin güzel bir ton sistem var. Ne kadar tuttu toplam ? Ekran kartı modeli nedir merak ettim.
4070ti süperi nerden 31k ya buldun ? 63k ya topladıysan güzel fena değil ama ekran kartı baya uygun. Soğutucu neden 1900 vermişsiniz pahalı olmuş biraz, almadıysanız 1700 e daha iyisi phantom spirit satıyorlar.Bütün sistem robotu olan hazır sistem olan siteleri gezdim, en basitidnen 7800x3d ile 4070 super ti olan bir sistem yok, olan çoook pahalı. Onda downgrade yapamıyorsun hadi yaptın diyelim, bu sefer anakartı asus zorunlu tutuyor ben asus istemiyorum. Hani kabullendin diyelim, bu seferde sıvı sogutmayı zorunlu tutuyor. Yok hazır sistem bana göre değil.
Alıntıyı görüntüle