Kasa ve psu önerisi lazım

Reaksiyon skoru
20
kasa için 4k psu için 4k bütçe var ikisi birlikte olabilir yada ayrı ayrı olabilir klasik üç fanlı istemiyorum ya akvaryum tipi yada sade bir şey istiyorum
benim dikkatimi çeken bir kaç kasa

Alabiliyorsan ve hoşuna gittiyse NZXT derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Marka kaliteli

psu kac w istiyorsun

7x aynalı argb mevcut eğer illa akvaryum diyorsan

psu olarak fsp vita gm850 olabilir

NZXT'yi alırsan hem 2000 lira daha avantajlıymış fiyatı

psu kac w istiyorsun

750w

psu kac w istiyorsun

bu kasa bütçeyi aşıyor eğer alırsam ki attıklarım daha uygun değil mi

Kasayı ayrı PSU'yu ayrı almanı öneririm birleşik olunca içine çok dandik PSU koyuyorlar

Kasayı ayrı PSU'yu ayrı almanı öneririm birleşik olunca içine çok dandik PSU koyuyorlar
attığım nzxt modelinin içinde yine nzxt var galiba itopyayı aradım öyle dediler ama model söylemediler

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=15840 bu kasayı kullanıyorum gayet şık olduğunu düşünüyorum, artan parayla da gold modüler 850w da alınabilir rahatlıkla
ısınmıyor mu reis hacim olarak küçük duruyor

attığım nzxt modelinin içinde yine nzxt var galiba itopyayı aradım öyle dediler ama model söylemediler

muhtemelli bu psu dur https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-nzxt-c750-bronze-pa-7b2bb-eu-750-w-fiyati,497907697.html ben de zamanında almayı düşünmüştüm ama sanki bu psu 250w tan yüksek kartları desteklemiyor tarzı bir şey demişlerdi, bu fiyat bandında kimse bana bu psu yu önermemişti. Hacim olarak küçük duruyor ama şimdi fotoğraf atayım içinde 5080 ile şu an 62 dereceyi geçmedi ekran kartı, kasa da genel olarak serin çalışıyor.

Valla tam çekerken zorlandım baya geriye gitmem gerekti :D

Ekler

• IMG-20250417-WA0001.jpg
    IMG-20250417-WA0001.jpg
    97.7 KB · Hit: 44

NZXT fazla PSU üretmiyor zaten olanları da kaliteli fakat 2 tane kötü PSU var, onlar da Bronze olanlar hocam. Eğer pahalı sistem toplayacaksan farklı bi PSU tercih et. Ama düşük sistem zaten çok watt çekmeyecek diyorsan sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,298
Üyeler
183,820
Son üye
Zafer Güneş
Geri