Yardım Kasa ve PSU Önerisi.

hocam ATX'Se bir bakın isterseniz sıvı soğutucuya uygunmudur bilmem ama hem çok uygun fiaytlı hem görünüşüde gayet güzel ve önüde cam değil https://www.trendyol.com/dark/flash...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=0.54.6
Gereksiz pahalı.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: cici
hocam ATX'Se bir bakın isterseniz sıvı soğutucuya uygunmudur bilmem ama hem çok uygun fiaytlı hem görünüşüde gayet güzel ve önüde cam değil https://www.trendyol.com/dark/flash...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=0.54.6
Teşekkürler ama beğenmedim bunu. Bir de 360 mm sıvı soğutucusu yok herhaş de
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 5900X, RTX 3080 sistemim var diyor. Belli ki bütçesi var. Bu sisteme daha kötü bir kasa takmak sisteme hakaret olurdu. Daha iyi bir öneriniz varsa önerebilirsiniz, ben benim önerim en iyisi demiyorum.

Evet yeterli.
Asus tuf kasalar nasıl sizce ?

Teşekkürler ama beğenmedim bunu. Bir de 360 mm sıvı soğutucusu yok herhaş de

Asus tuf kasalar nasıl sizce ?
peki hocam iyi günler

Asus tuf gaming 301 nasıl ? 360 mm sıvı soğutma desteği de var. Ve 849 TL şu anda.

Kasanın linkini atar mısınız?

Asus tuf gaming 301 nasıl ? 360 mm sıvı soğutma desteği de var. Ve 849 TL şu anda.

Güzel kasa, Cooler Master MB511 kasaya da bakabilirsiniz. Hangisi hoşunuza giderse onu alın.

Arkadaşlar Selam;

Arkadaşlar 5900x rtx 3080 li sistemim var.

Herşeyi aldım kasa ve PSU kaldı hangi kasayı ve PSU önerirsiniz ? Bütçe olarak bir şey belirlemesi ama uygun olursa sevinirim. Bu arada 360 MM sıvı soğutucu var ona uygun olucak şekil de
P400A RGB veya P500A RGB alın. PSU olarak core reactor 750W en alınabilir fakat 850W desen hydro G PRO falan var sanırım stoklarda başka PSU yok. 2 adet 8 pin CPU güç kablosu girişi de vardı sanırım.

Teşekkür ederim. 3 kasanın incelemesine bakıp alacağım şimdi.

Belirli bir büçte yok hani uygun olursa sevinirim sadece. Helios felan olmasın da o kadarına bütçe yetmez.
360MM için TD500 veya BATTLECRUSİER modellerine bakabilirsin.
PSU için HİGH POWER Performance Gold serisine bakabilirsin.

• İnanılmaz
Gereksiz pahalı.
Dalga mı geçiyorsun? 3080 ile 5900X i bu kasanın içine mi koyucaksın.

• Hahaha
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,611
Üyeler
199,192
Son üye
megjegyezni