Kasa ve Psu onerisi?

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
1200
Öncelikle selamlar yeni pc kuruyorum ve 2 parçada aklima takilan ve zorlandigim 2 kknus var psu ve kasa nasil almam gerektigini bilmiyorum sistemde sivi sogutma var fazla sıkışık olmasini istemiyorum fazlada dağınıktam ortasi diyebilecegimiz bir kasa ariyorum
Birde teknik kismini bilmedigim için psu ariyorum sistemim şöyle
Amd 7 3800x
Asus tuf gaming x570
Asus dual rtx 2060 evo
Corsair vengeance pro 16 gb 8×2
Samsung 970 500 gb
Seagate barracuda 1 tb 7200
Rampage aqua 120 sivi sogutma
Bu sisteme hangi psudan almam lazim ikisi icin maksimim 1200 param kaldi fiyat performans ürünü olarak neler onerirsiniz simdiden teşekkürler

Öncelikle selamlar yeni pc kuruyorum ve 2 parçada aklima takilan ve zorlandigim 2 kknus var psu ve kasa nasil almam gerektigini bilmiyorum sistemde sivi sogutma var fazla sıkışık olmasini istemiyorum fazlada dağınıktam ortasi diyebilecegimiz bir kasa ariyorum
Selamlar
Kasanızı nasıl seçmeniz gerektiği hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.
Seçeceğiniz kasanızın hava akışı iyi olmak durumunda ve bu gerekliliği sağlamak için mesh adı verilen kasa tipini tercih etmelisiniz.
Diğer bi nokta ise kasanızda kullanacağınız fanların kaliteli ve iyi CFM değerlerine sahip olması gerekiyor iyi hava sirkülasyonu sağlaması için.
Sisteminizde bulunan 120mm sıvı soğutmayı fanların üstüne monte etme durumunuzu göz ardı ederek kasanızda sıvı soğutma desteği olması gerektiğini de belirtmek isterim.
Kasa konusunda önerilerde bulunabilirim fakat psu konusunda net bir bilgiye sahip olmadığım için öneri yapamayacağım.(Bütçe dengelemesi sebebiyle )

Genel olarak size bulunabileceğim tavsiyeler bunlar.

Kasanın stoğu yok sanırım başka sitelere bakabilirsin.
Psu araştırdığım iyiydi peki bu sisteme 750 w onerirmisiniz
Kasa cok hos bu arada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar
Kasanızı nasıl seçmeniz gerektiği hakkında biraz bilgi vermek istiyorum.
Seçeceğiniz kasanızın hava akışı iyi olmak durumunda ve bu gerekliliği sağlamak için mesh adı verilen kasa tipini tercih etmelisiniz.
Diğer bi nokta ise kasanızda kullanacağınız fanların kaliteli ve iyi CFM değerlerine sahip olması gerekiyor iyi hava sirkülasyonu sağlaması için.
Sisteminizde bulunan 120mm sıvı soğutmayı fanların üstüne monte etme durumunuzu göz ardı ederek kasanızda sıvı soğutma desteği olması gerektiğini de belirtmek isterim.
Kasa konusunda önerilerde bulunabilirim fakat psu konusunda net bir bilgiye sahip olmadığım için öneri yapamayacağım.(Bütçe dengelemesi sebebiyle )

Genel olarak size bulunabileceğim tavsiyeler bunlar.
Önerileriniz icin çok teşekkürler dikkate alacağım

Psu araştırdığım iyiydi peki bu sisteme 750 w onerirmisiniz
Kasa cok hos bu arada
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Önerileriniz icin çok teşekkürler dikkate alacağım
Bu sistem için 650w yeterli olacaktır ama isterseniz 750w alıp ileriye dönük yatırım yapabilirsiniz. Tercih meselesi.

XPG Pylon 650W
MSI Mag Force 100R

PSU bunu alın.
Kasa olarak:

PSU bunu alın.
Kasa olarak:
Bu psu icin sesli calisiyor diye bir kac yoruma denk gelmiştim ama arastiracam

Bu psu icin sesli calisiyor diye bir kac yoruma denk gelmiştim ama arastiracam
sisteminize iyi bir 500w yeter. o yüzden 750w almanıza gerek yok.
xpg pylon 650w ve msi mag force 100r iyidir.
100r kasasını kendim kullanıyorum hava akışı mükemmel. tipi de çok hoş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,230,323
Üyeler
200,345
Son üye
guney0101

Geri