Neler Yeni

Kasa ve soğutucu önerisi istiyorum

Firstmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ilkay berber
Asus tuf gaming b550m e anakart r5 5600x ve eğer olursa 3 fanlı bir ekran kartı ile sistem kurmayı düşünüyorum kasa önerisi istiyorum ve sıvı soğutma kullanmak istemiyorum onun yerine sıvı soğutmaya yakın performans alabileceğim bir soğutucu önerisi istiyorum

Jkar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Doğukan

SemiH.S

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Semih Sağlam
Bütçeyi de yazda ona göre önerilerde bulunalım.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,730
İsim
misfit
Dostum bütçe belirtirsen piyasaya hakim arkadaşlar yardımcı olabilir.
Üstteki arkadaş gidip 3K'lık soğutma atmış, bütçe belirtmediğin için adama kızamıyorum da:D

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,399
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Asus tuf gaming b550m e anakart r5 5600x ve eğer olursa 3 fanlı bir ekran kartı ile sistem kurmayı düşünüyorum kasa önerisi istiyorum ve sıvı soğutma kullanmak istemiyorum onun yerine sıvı soğutmaya yakın performans alabileceğim bir soğutucu önerisi istiyorum
Belli bir bütçe belirtmezseniz nasıl yardımcı olalım birisi gider 3k 4k bandında bisey atar birisi gider 100 200tl'lik bisey atar

babapro21

80+ Bronze
Hocam ben cimrilik yapip bunu almadım pişman oldum simdi mal gibi yazin çalışmam gerekecek tabiii Allah'ın izniyle dur atayim;
Link

Firstmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ilkay berber
Dostum bütçe belirtirsen piyasaya hakim arkadaşlar yardımcı olabilir.
Üstteki arkadaş gidip 3K'lık soğutma atmış, bütçe belirtmediğin için adama kızamıyorum da:D
1500 2000 tl civarı kasa ve soğutma olur 3 bin tl soğutma biraz pahalı gibi 😂

Firstmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ilkay berber
Hocam ben cimrilik yapip bunu almadım pişman oldum simdi mal gibi yazin çalışmam gerekecek tabiii Allah'ın izniyle dur atayim;
Link
Bu kasayı bir kaç kişi daha önermişti galiba alıcam bunu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana iyi bir soğutucu lazım birde

Top Bottom