Arkadaşlar selam öncelikle, sıvı sogutucumu sökerken anakartın arkasından döyle bir kablo çıktı bu kablonun işlevi tam olarak nedir? Sıvı sogutma kablosu değil onu yerine takmış bulunmaktayım zaten fotograftaki gibi bu arkadaj gelen arkadaş ne ?
Ucunu da gösterseydin keşkeArkadaşlar selam öncelikle, sıvı sogutucumu sökerken anakartın arkasından döyle bir kablo çıktı bu kablonun işlevi tam olarak nedir? Sıvı sogutma kablosu değil onu yerine takmış bulunmaktayım zaten fotograftaki gibi bu arkadaj gelen arkadaş ne ?
Yanık mı o?Arkadaşlar selam öncelikle, sıvı sogutucumu sökerken anakartın arkasından döyle bir kablo çıktı bu kablonun işlevi tam olarak nedir? Sıvı sogutma kablosu değil onu yerine takmış bulunmaktayım zaten fotograftaki gibi bu arkadaj gelen arkadaş ne ?
Gösteriyim bir dakikaUcunu da gösterseydin keşke
görüntü ile alakalı olan kabloya benzettim.Arkadaşlar selam öncelikle, sıvı sogutucumu sökerken anakartın arkasından döyle bir kablo çıktı bu kablonun işlevi tam olarak nedir? Sıvı sogutma kablosu değil onu yerine takmış bulunmaktayım zaten fotograftaki gibi bu arkadaj gelen arkadaş ne ?
Hocan bilmiyorum sadece arkadan çıktı geldi anlamadım yanık değil gibi amaYanık mı o?
Cha fan'a benziyor
Tamam durHocam gözünü seveyim şunu dik çek delikli mi düz mü anlayalım bi yagarip bi kablo.
Hocam gözünü seveyim şunu dik çek delikli mi düz mü anlayalım bi yagarip bi kablo.
Anakart markanın söyle bana seriden