Kasadaki rainbow fanın ışığını nasıl iptal ederim

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,402
Şöyle bir kasam var, fanlar modüle falan bağlı değil düz rainbow. Bunun ışıklarını kapatmamın bir yolu var mıdır?

reset tuşuna basılı tutmayı denermisin

Şöyle bir kasam var, fanlar modüle falan bağlı değil düz rainbow. Bunun ışıklarını kapatmamın bir yolu var mıdır?
hocam benimkide rampag ın bir modeli kapanmıyor bunlar direkt güç alıp ışığı açıyorlar kapatabileceğini sanmıyorum

hocam benimkide rampag ın bir modeli kapanmıyor bunlar direkt güç alıp ışığı açıyorlar kapatabileceğini sanmıyorum
Fan değiştireyim dedim fanlarda pahalıymış yav, daha ekran kartı almadım😅

Hem göz yormasından hem de rainbow sevmiyorum hocam, tek renk mor yapabilseydim sorun yoktu
hocam biliyorsunuzdur belki dark x123 var kule fan ondan o kadar dandik bir ışık varki renk desen yok ışık çok fazla çok göz yoruyordu bende iki tane bu litrelik pepsi etiketlerini cama yapıştırdım fana gelen yerde gözükmüyor artık öyle kullandım 3 4ay sonra aşağı aldım kasayı 😁 😁 😁

Hocam aslında böyle bir şey istiyordum zaten, sadelik seviyorum ben. ama tanesi 450 liradan 4 tane alsam çok para
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam biliyorsunuzdur belki dark x123 var kule fan ondan o kadar dandik bir ışık varki renk desen yok ışık çok fazla çok göz yoruyordu bende iki tane bu litrelik pepsi etiketlerini cama yapıştırdım fana gelen yerde gözükmüyor artık öyle kullandım 3 4ay sonra aşağı aldım kasayı 😁 😁 😁
O da iyiymiş hocam 😅

kardeşim ucuz fan çok argb olanlar alınca istersen kapanır onlar

ister aç ister kapat

Geri