fairylakes
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce DA-3 sistem aldım fakat oyun oynarken kasadan 2-3 saniyeliğine bir ses yükseliyor.Hatta bu yükselen ses masamı bile titretiyor.Sesin ekran kartından mı işlemciden mi geldiğini çözemedim fakat dediğim gibi 1-2 saniyeliğine ses yükseliyor ve sonra geri normale dönüyor.Bu ses nereden geliyor?Bunun nedeni nedir? Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu ses bilgisayara zarar verir mi yoksa zaten olması gereken normal bişeymi? Bilgilendirirseniz sevinirim
Post automatically merged:
bu ses tahminimce işlemciden geliyor olabilir ama bilmiyorum bazı yerlerde okudum voltaj sorunu falan diyorlardı.Arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce DA-3 sistem aldım fakat oyun oynarken kasadan 2-3 saniyeliğine bir ses yükseliyor.Hatta bu yükselen ses masamı bile titretiyor.Sesin ekran kartından mı işlemciden mi geldiğini çözemedim fakat dediğim gibi 1-2 saniyeliğine ses yükseliyor ve sonra geri normale dönüyor.Bu ses nereden geliyor?Bunun nedeni nedir? Bunu nasıl düzeltebilirim? Bu ses bilgisayara zarar verir mi yoksa zaten olması gereken normal bişeymi? Bilgilendirirseniz sevinirim