C Caner.ant 80+ Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 29 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Caner 28 Ocak 2021 #1 Sharkon tg6 hazır sistem aldım posetten bu çıktı ne işe yarıyor nere takılıyor yada takılması şart bir parçamı
Sharkon tg6 hazır sistem aldım posetten bu çıktı ne işe yarıyor nere takılıyor yada takılması şart bir parçamı
crazyreign 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 28,059 En İyi Cevap 80 Dahası Reaksiyon skoru 38,610 Konum Cinayet Büro İsim Hayalet İlgilendiği Kategoriler fotoşop 28 Ocak 2021 #2 Buzzer o. Sistem her açıldığında veyahut sistem bir hatayla karşılaştığından dolayı sistem açılmadığında o şey ses çıkartır. Bu sayede de sorun var mı yok mu anlayabilirsin. Takılması mecburi bir parça değildir, hatta takmamanı öneririm, gerek yok.
Buzzer o. Sistem her açıldığında veyahut sistem bir hatayla karşılaştığından dolayı sistem açılmadığında o şey ses çıkartır. Bu sayede de sorun var mı yok mu anlayabilirsin. Takılması mecburi bir parça değildir, hatta takmamanı öneririm, gerek yok.
kwell63 80+ Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 133 Dahası Reaksiyon skoru 30 İsim muhammed Instagram https://www.instagram.com/erdenbjk/ 28 Ocak 2021 #3 Caner.ant yazmış: Alıntıyı görüntüle Sharkon tg6 hazır sistem aldım posetten bu çıktı ne işe yarıyor nere takılıyor yada takılması şart bir parçamı Devamı için tıklayın... büyük ihtimalle yanlış koyulmuştur.
Caner.ant yazmış: Alıntıyı görüntüle Sharkon tg6 hazır sistem aldım posetten bu çıktı ne işe yarıyor nere takılıyor yada takılması şart bir parçamı Devamı için tıklayın... büyük ihtimalle yanlış koyulmuştur.
Radeonss 80+ Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 78 Dahası Reaksiyon skoru 22 Yaş 26 İsim Berhan Tatlı 28 Ocak 2021 #4 Anakarta takılıyor. Çıkardığı seslerin durumuna göre sistem hatalarını belirlemeye yarıyor takılmasa da olur.
Anakarta takılıyor. Çıkardığı seslerin durumuna göre sistem hatalarını belirlemeye yarıyor takılmasa da olur.
ıslatılan ahmak 80+ Bronze Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 739 Dahası Reaksiyon skoru 340 İsim ıslatılan ahmak 28 Ocak 2021 #5 Anakart sorun sinyalleri duyulması için bir parçaymış sanırım.
dutemo 80+ Gold Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 8,737 En İyi Cevap 3 28 Ocak 2021 #6 Buzzer o. Pc açılırken bip sesi çıkar ya o sesi çıkaran şey. Takmanızı öneririm. Hata aldığınızda o sesden hatayı anlayabilirsiniz.
Buzzer o. Pc açılırken bip sesi çıkar ya o sesi çıkaran şey. Takmanızı öneririm. Hata aldığınızda o sesden hatayı anlayabilirsiniz.