Kasadan çıkan gürültü

Osmanucr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
840
Geçenlerde yine bir paylaşım yapmıştım kasa çok ses çıkarıyor demiştim. Paylaşıma kasayı temizle , fanları yağla yazdılar. Uyguladım dediklerini gürültü hâlâ var. Kasadan Telefon titreşimi gibi titreşim sesi geliyor bu titreşim sesi tekrarlanıyor hep. Güç kaynağını temizlemedim hiç 2013 den beri kullanıyorum o yüzden olabilirmi ?

Geçenlerde yine bir paylaşım yapmıştım kasa çok ses çıkarıyor demiştim. Paylaşıma kasayı temizle , fanları yağla yazdılar. Uyguladım dediklerini gürültü hâlâ var. Kasadan Telefon titreşimi gibi titreşim sesi geliyor bu titreşim sesi tekrarlanıyor hep. Güç kaynağını temizlemedim hiç 2013 den beri kullanıyorum o yüzden olabilirmi ?
ben 2005 den beri kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım içini daha hiç açmadım kafasına vura vura düzeltiyorum

HDD'den dolayı olabilir, bende de böyle bir sorun vardı. Kasanın yan kapağı yamulmuştu bende pense ile düzelttim şu an hiç bir sorun yok.

HDD'den dolayı olabilir, bende de böyle bir sorun vardı. Kasanın yan kapağı yamulmuştu bende pense ile düzelttim şu an hiç bir sorun yok.
Katılıyorum. HDD de titreşim yapabilir.

Bunun güç kaynağıyla alakası yok bence ben de psu sandım ama hdd imiş hatta o kadar eminim ki hdd olduğuna hdd yi sökün sistemi çalıştırın o titreşimin kaybolduğunu göreceksiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok saçma yazmışım şimdi okudum da aynı sorun bende de vardı onu anlatmaya çalıştım pardon 😅

Bunun güç kaynağıyla alakası yok bence ben de PSU sandım ama HDD imiş hatta o kadar eminim ki HDD olduğuna HDD yi sökün sistemi çalıştırın o titreşimin kaybolduğunu göreceksiniz
hdd den başka depolama yok windows falan onun içinde değilmi nasıl çalışır bilgisayar depolama olmadan

HDD den başka depolama yok windows falan onun içinde değilmi nasıl çalışır bilgisayar depolama olmadan
Bios ekranı gelir devamı gelmez yine sistem enerji alır ve çalışmaya başlar. Hiç olmazsa hdd yi eline al sistemi başlat yine anlarsın

Geri