Neler Yeni

KASADAN GELEN BİP BİP BİP SESİ

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
Öncelikle merhaba yaklaşık 1 ay önce 2. elden bir sistem topladım ve sistemimi uzay kasa olarak kullanırken her hangi bir ısınma sorunum yoktu en azından belirli bi süreliğine fps dropları girmeye başladığında ucuza bir kasa aldım ve içine montajladım termal macunlarını yeniledim ve kasanın içine extra bir fan koydum 1 hafta sorunsuz idare etti daha sonra ise oyuna girdikten 15 20 dakika sonra kasadan bip bip bip diye kısa kısa sesler gelmeye başladı daha sonra sustu ve tekrar aynı ses geldi daha sonra da mavi ekran yedim fakat açılışta her hangi bir sorun olmuyor oyuna girdiğimde veya çok fazla zorladığımda böyle oluyor yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi günler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öncelikle merhaba yaklaşık 1 ay önce 2. elden bir sistem topladım ve sistemimi uzay kasa olarak kullanırken her hangi bir ısınma sorunum yoktu en azından belirli bi süreliğine fps dropları girmeye başladığında ucuza bir kasa aldım ve içine montajladım termal macunlarını yeniledim ve kasanın içine extra bir fan koydum 1 hafta sorunsuz idare etti daha sonra ise oyuna girdikten 15 20 dakika sonra kasadan bip bip bip diye kısa kısa sesler gelmeye başladı daha sonra sustu ve tekrar aynı ses geldi daha sonra da mavi ekran yedim fakat açılışta her hangi bir sorun olmuyor oyuna girdiğimde veya çok fazla zorladığımda böyle oluyor yardımcı olabilirseniz sevinirim iyi günler.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Karttan mı geliyor?
Ses geldiğinde kart kullanımları %60 üzeri mi?

yigitern

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
506
İsim
yigitern
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Karttan mı geliyor?
Ses geldiğinde kart kullanımları %60 üzeri mi?
Kasanın içinden geliyor değerlerini bilmiyorum fakat stresse soktugumda işlemciyi ramleri v.s herhangi bir ses gelmedi

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram