Neler Yeni

Kasadan gelen bu ses nedir?

arseyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Akın
Merhaba kulllanmış olduğum nitro rx 6600xt bir kaç gündür yüke girdiğinde siyah ekrana düşüyordu ve pc tekrar açtığımda aygıt yöneticisinden aktif etmem gerekiyordu.
Bu sorun ara ara bir hafta sürünce kasa açtım ve gelen bu sesten'de anlaşılacağı üzere ters giden bir şeyin olduğunu fark ettim.
Gerek ekran kartının fanları gerek işlemci fanları gerek egzoz fanı olsun elle durdurmama rağmen o ses devam etti Büyüj ihtimal sorun fanlarla alakalı değil gibi.

Biraz bir şekilde bir sorun olduğu kesin.
Çözüm olarak güncel DDu olsun driver olsun eski yeni fark etmeksizin siyah ekran sorunu devam etmektedir.
Ek olarak ramleri değiştirdim sorun ramler'de de değildi.
Psu ise kaliteli bir model olan Sharkoon Silent Storm Gold sertifikalı 750W

Belirmekte fayda bulduğum bir şeyi eklemek istiyorum.
Bu işle uğraştığım için sürekli ekran kartı tak çıkar yaptığımdan dolayı anakartın ekran kartı soketinde ki pim kırılmış. (100 defa söküp takmakla kırılacaksa firmalar bıraksın bu işi)
Dolayısı ile kasa dik olduğundan dolayı sallantılardan ötürü yerinden sabit duramayıp siyah ekran hatası verdiğini düşünüyorum.
Video'da da gösterildiği üzere yatay kaldığında siyah ekran hatası almadım ancak yeterli sürede yatay olarak test etmediğim den kesin sorun kırılan pimden dolayıdır demek yeterli olmaz dieyerek konu açmak istedim.

Kart serin çalışmaktadır sıcaklık problemi yoktur.
Gelen ses sizce neyi ifade etmektedir?
Fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,493
Üyeler
166,547
Son üye
thecompas
Top Bottom