Neler Yeni
  • ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına gece saatlerinde güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Kasadan Gelen Cızırtı Sesi

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,436
İsim
efe araci
Merhaba, sistem boşta çalışırken kasadan cızırtı sesi geliyor. Neyden kaynaklı olabilir? Zararı var mıdır?

ses dosyası link : https://drive.google.com/file/d/1XQSUq7809nDekKPQZRMk3JeS34fmZSMt/view?usp=drive_link

@HacıSOFU fikrini almak isterim hocam. müsaitsen bakabilir misin?
coil whine gibi duruyor coil whinenin bileşenlere bir zararı yoktur bobinlerden gelen seslerdir eğer boştayken geliyorsa servise gönderin yük altında geliyorsa sorun yaratmaz.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
coil whine gibi duruyor coil whinenin bileşenlere bir zararı yoktur bobinlerden gelen seslerdir eğer boştayken geliyorsa servise gönderin yük altında geliyorsa sorun yaratmaz.
coil whine olduğuna emin olsam sorun etmeyeceğim aslında. boştayken geliyor evet.

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,436
İsim
efe araci
coil whine olduğuna emin olsam sorun etmeyeceğim aslında. boştayken geliyor evet.
imzanızdaki sistem iste red devilden geleceğini hiç sanmam baya iyi ekran kartıdır psudan geliyor olabilir coil whineye benziyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende red devil 7800xt alacaktım stoklar bitmişti 🥲

• Konu Sahibi Konu Sahibi
imzanızdaki sistem iste red devilden geleceğini hiç sanmam baya iyi ekran kartıdır psudan geliyor olabilir coil whineye benziyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende red devil 7800xt alacaktım stoklar bitmişti 🥲
evet imzadaki sistem. oyundayken coil whine sesi var. red devilin dandiğine denk gelmiş olabilirim. kulaklıkla oyun oynadığım için dert etmiyorum.
sinir bozucu olan sistem boştayken bu sesin gelmesi. oyunda değilken kulaklık takmıyorum, rahatsız ediyor.

Top Bottom