Neler Yeni

Kasalı bilgisayara geçtim ama oyun oynayasım gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak Dinçel
Yüksek sistem almadım fakat çoğu oyunu orta-yüksek ayarlarda oynatacak bir bilgisayar aldım. 1660TI i5 9400F. Fakat hiçbir şey sarmıyor LoL ve osu! hariç. Hikaye oyunlarına girişesim geliyor örnek olarak Resident Evil 2 bir saat oynadım sıktı, Bu durumdan nasıl çıkarım? 3 güne üniversitem açılıyor ve oyun oynayacak pek vakit bulamayacağım.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,283
İsim
Emre siyah
Çok keyifli sıkmaya ve çok uzun hikayesi olmayan oyunlar oynamayı dene fsr3 ü olması lazım tlou öneriirm türkçe dublajı ile keyifli bir oynanış sunuyor, ki çok çabuk sıkılıyorsanız her türlü oyunu oynamakta zorlanırsınız.

Shourd

80+ Gold
Yüksek sistem almadım fakat çoğu oyunu orta-yüksek ayarlarda oynatacak bir bilgisayar aldım. 1660TI i5 9400F. Fakat hiçbir şey sarmıyor LoL ve osu! hariç. Hikaye oyunlarına girişesim geliyor örnek olarak Resident Evil 2 bir saat oynadım sıktı, Bu durumdan nasıl çıkarım? 3 güne üniversitem açılıyor ve oyun oynayacak pek vakit bulamayacağım.
3 gün için önerebileceğim tek şey sinir hastası eden oyunlar yükle nasıl mı bölümü geçmenin çok zor olduğu tam geçerken aşağıya düşüp kaybedip monitörü yumrukladığın oyunlarda eğer sinir hastası olmazsan normal bi oyuna girince gerçek oyun buymuş diyip rahatlayabilirsin onun harici kendi sistemin için yaptığın yoruma bişi demicem .d

Qmarika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Efe Doğmuş
souls oyunları sarar ds serisi, demon souls, elden ring önerimdir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak Dinçel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
souls oyunları sarar ds serisi, demon souls, elden ring önerimdir.
İmkanı yok sarmasının. Sekiro oynadım ve bitirdim ( tam bitirdim sayılamaz zorlandığım bosslarda arkadaşıma verdim, kesin sende kızacaksın ama neden kendimin canımı sıkayım?

HarlBO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
İbrahim Hamza Önen
Hocam beraber oynayabileceğin 1 arkadaşla oyna

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak Dinçel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam beraber oynayabileceğin 1 arkadaşla oyna
Arkadaşım bir tane onun ile Lol giriyoruz o kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok keyifli sıkmaya ve çok uzun hikayesi olmayan oyunlar oynamayı dene fsr3 ü olması lazım tlou öneriirm türkçe dublajı ile keyifli bir oynanış sunuyor, ki çok çabuk sıkılıyorsanız her türlü oyunu oynamakta zorlanırsınız.
Tlou 1 ' in optimizasyon sıkıntısı vardı diye biliyorum çözüldüyse bile 1660 TI ile iyi çalışır mı?

Qmarika

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Efe Doğmuş
İmkanı yok sarmasının. Sekiro oynadım ve bitirdim ( tam bitirdim sayılamaz zorlandığım bosslarda arkadaşıma verdim, kesin sende kızacaksın ama neden kendimin canımı sıkayım?
ilk oyun olarak sekiro bence pek doğru bir seçim değil hocam fark ettiyseniz sekiro önermedim. bazen sarmayınca sarmıyor kızılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,283
İsim
Emre siyah
Arkadaşım bir tane onun ile Lol giriyoruz o kadar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tlou 1 ' in optimizasyon sıkıntısı vardı diye biliyorum çözüldüyse bile 1660 TI ile iyi çalışır mı?
fsr3 ile fıstık gibi oynatır

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak Dinçel
ilk oyun olarak sekiro bence pek doğru bir seçim değil hocam fark ettiyseniz sekiro önermedim. bazen sarmayınca sarmıyor kızılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Sekiro benim böyle benzerlerinin çıkmasını istediğim tarzda bir oyun. Kombatı aşırı iyi olan oyun arıyorum, hades 1 özellikle harikaydi hades 2nin de erken erişimden çıkmasını bekliyorum çıksa da oynasam

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,582
İsim
ismail
Neden canımı sıkayım diyor lol oynuyor haklısın tabi lol kadar chill bir oyun var mı hiç :kekw::kekw::kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Burak Dinçel
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,894
Üyeler
164,927