Neler Yeni

Kasam İçin Hangi Fanları Almalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
İki ürününde eksi ve artı tarafları var ilk attığın link fan dönüş hızı güzel ama gürültü seviyesi fan için 23 dba yazmışlar çok sessiz değil ikinci link daha sessiz muhtemelen daha yavaş dönüyordur birinciye göre bana göre ikisinde alınmaz

İki ürününde eksi ve artı tarafları var ilk attığın link fan dönüş hızı güzel ama gürültü seviyesi fan için 23 dba yazmışlar çok sessiz değil ikinci link daha sessiz muhtemelen daha yavaş dönüyordur birinciye göre bana göre ikisinde alınmaz
200 liraya kadar üçlü fan önerir misiniz?

Şöyle kasaya göre Alman daha mantıklı kasanın modelini yazar Mısın ayrıca baktımız zaman bu fiyattan aşagı kontrolçü a-RGB fan yok nerdeyse ama çok kaliteli bir şey olmadıklarını söyleyim
Kasam Gamepower Horizon 4 adet fanı var RGB Kontrolcüsüne bağlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şöyle kasaya göre Alman daha mantıklı kasanın modelini yazar Mısın ayrıca baktımız zaman bu fiyattan aşagı kontrolçü a-RGB fan yok nerdeyse ama çok kaliteli bir şey olmadıklarını söyleyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada daha ayrıntılı görebilirsin:

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
kasanın hava giriş çıkışları çok iyi olmadığını biliyorum bu fanları almak yerini bir RAMPAGE 120 aura sıvı soyutması var onu kullan

Top Bottom