Kasam ikinci elde ne kadara satılır?

SilahsızKuvvet☪

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,075
Özellikler
8700k işlemci
gtx 1080 ekran kartı
32gb ram
240mm sıvı soğutma
Asus z370 Anakart
Samsung 256gb ssd + 1tb sata ssd
xigmatek gaming kasa 650w+

Yanında Asus tuf kulaklık mouse klavye ve 75hz asus monitör verilecektir. 2-3 senelik sistem fiyatı öldürmeden kaça satabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam ekran kartı , sıvı soğutma , sata SSD , ram ismi ve modeli

Hocam bana sistemin bilgilerini bir kağıda yazıp atmış ama toplama pc olduğu için kutuları yok sanırım ortalama bi fiyat lazım paraya ihtiyacı olduğu için satıyor arkadaş. Yerel dükkanlardan bir kaç yere danışmış 15-18k arası fiyat vermişler ben de buraya danışmak istedim. Markaların önemli olduğunu biliyorum ama sistemini incelediğim kadarıyla kötü markalar değildi.

Şuan aldığım bilgiye göre
Sıvı Soğutma : Cooler Master
Ramler : HyperX 8x4
Samsung olan M.2 SSD 960 EVO modeli
Ekran kartı da : MSI 2 fanlı modeli
1748111617843.webp

Sata SSD modeli de bu.

sistem + klavye,kulaklık,fare ve monitör 20000 tl edebilir. Ancak tam modeli yazarsanız daha açık bir fiyat söyleyebilirim
Ekipmanların durumunu bilmiyorum çok para edeceğini düşünmüyorum. Elden çıksın diye yanında verecek onları da. Monitör ve sistemin fiyatını baz alsak daha iyi olur.

sistem + klavye,kulaklık,fare ve monitör 20000 tl edebilir. Ancak tam modeli yazarsanız daha açık bir fiyat söyleyebilirim
Gümbürtme adamı o paraya 3080 sistem toplarsın max 10

Hocam saçmalamayın ilçedeki ölücü bilgisayarcılar bile 15 den fiyat verdiler. Aciliyeti var diye çok öldürmekte istemiyoruz ihtiyacı olan birine pazarlıkla biraz daha üstüne vermek düşüncesindeyiz.

Hocam saçmalamayın ilçedeki ölücü bilgisayarcılar bile 15 den fiyat verdiler. Aciliyeti var diye çok öldürmekte istemiyoruz ihtiyacı olan birine pazarlıkla biraz daha üstüne vermek düşüncesindeyiz.
15 verdiyseler hemen sat

Hemen sat ona hatta adresini yada tel no özelden yaz benim sisteme ne verirlerse bende satayım

Öyle diyorsanız hocam gidip bir konuşalım. Adamın yeri İzmir'de ilgilenirseniz iletirim bir şekilde iletişim bilgilerini.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada aldığım bilgiye göre çoğu ölü fiyat vermiş durum sandığım gibi değilmiş sanırım. 15-20 arasına okutabilirsek çok oraya geçer yani.

Hocam arkadaş modelleri tam söylese daha tutarlı fiyat söyleceğim sonuçta sadece sistemde yok orada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekipmanların durumunu bilmiyorum çok para edeceğini düşünmüyorum. Elden çıksın diye yanında verecek onları da. Monitör ve sistemin fiyatını baz alsak daha iyi olur.
Kimse size kesin şu fiyata eder diyemez. Lütfen tek mesajta tüm modelleri sıralayınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,270
Üyeler
175,184
Son üye
omertahaoztop
Geri