Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Bu ne oglimm!?
Gözlerimden özür dile çabuk.
Zor değil ki, videolarını izleyerek takabilirsin zaten parçalar montajlı, montaj derdin de olmazhocam kablo takmayi bilmiyom simdi babamda niye soktun fln dicek. hocamm ortam cok karısık suan yani nasıl desem gereksiz kabloları bulmaya calisiyorum bulamiyorum bulsam arkaya atcam butun kabloları sokiyim diyorum bulamiyorum napcam
ozür dilerim baskanım valla yarın sokcem sinirden burama kadar geldi yavBu ne oglimm!?
yarin sokcem artik yeter butun kablolari ne var ne yokŞaka bir yana. Yapıltırmalı kagıt al numaralandır üstüne yapıştır kabloların sonrada detaylıca fotolarını çek. Sök fotolardan giderek tak
ben topladim dedim bosver kablolamayi fln bos is dedim simdide kurtulmaya calisiyorum ve kablolamayida unuttum sayilir cok az hatirliyorumBu kasayı kim topladıysa bir daha toplamasın reis
bu ne böyle çingene çadırı gibi
Büyük ihtimal dvd felanda var kasada onları sök at one öyle içinde dönen bişeyler varozür dilerim baskanım valla yarın sokcem sinirden burama kadar geldi yav
Mesaj otomatik birleştirildi:
yarin sokcem artik yeter butun kablolari ne var ne yok
dvd room var baskanim eski kasadan soktum taktımBüyük ihtimal dvd felanda var kasada onları sök at one öyle içinde dönen bişeyler var
Yapma etme gözünü seveyim skdndmnf koy köşeye dursun lazım olursa kasanın dışında takarsın işini görüp yeniden kaldırırsındvd room var baskanim eski kasadan soktum taktım![]()
Yapma etme gözünü seveyim skdndmnf koy köşeye dursun lazım olursa kasanın dışında takarsın işini görüp yeniden kaldırırsın
bende az önce kasanın yan kapağını çıkarınca farkettim karışıklığıarkadaşlar kasamin ici cok karısık oyle boyle degil kablolama isindende cok az anlarim size soyle yarim bi foto atiyim devami var Alıntıyı görüntüle
daha bu yarım kismi nasıl cozebilirim bu olayi ve yakında update edicem sistemi boyle gorunmesini istemem
valla hocam butun kabloları cıkarcam ben sonumuz hayir olsunbende az önce kasanın yan kapağını çıkarınca farkettim karışıklığıAma benimki bu kadar karışık değil
En son HDD yi kabloların arasına salmıştım öyle kullanıyordum
Şimdi ufak bir düzenleme yaptım
şimdiki fotoğrafını çekte sonra kablolama yaparken bu nereye takılıyordu diye bir soru oluşmasınvalla hocam butun kabloları cıkarcam ben sonumuz hayir olsun