kasama kaç adet fan takabilirim

Aykut4057

80+ Silver
Reaksiyon skoru
972
arkadaşlar sistemim açıklama da
kasamım üst tarafına 1 yada 2 adet fan takmayı düşünüyorum hem görsellik hem de soğutma için soğutmaya katkısı olur mu bilmem ama
fan takabilirim demi

Üstte 2 adet 120 mm'lik fan desteği olması lazım. Üste 2 tane fan alabilirsin. Soğutmaya aşırı katkısı olur mu bilmiyorum ama olursa iyi olur. Yalnız anakartında sadece 1 adet fan girişi var, oraya da tahminimce egsoz fan takmışsındır. Üste 2 adet fan alırsan bunların gücünü güç kaynağından vermen gerekiyor.

Üstte 2 adet 120 mm'lik fan desteği olması lazım. Üste 2 tane fan alabilirsin. Soğutmaya aşırı katkısı olur mu bilmiyorum ama olursa iyi olur. Yalnız anakartında sadece 1 adet fan girişi var, oraya da tahminimce egsoz fan takmışsındır. Üste 2 adet fan alırsan bunların gücünü güç kaynağından vermen gerekiyor.
peki dostum şey sorcam
m2 ssd ekran kartının arkasında kaldığı için ısınıyor oraya m2 ssd soğutucu taksam sığar mı
bide üste 2 adet rgb fan takarsam gücünü güç kaynağından vercem fakat rgblerini nasıl kontrol ederim

m2 SSD ekran kartının arkasında kaldığı için ısınıyor oraya m2 SSD soğutucu taksam sığar mı
Herhalde sığar ama takacağın şeye de bağlı. Sıcaklıklar nedir M.2 SSD'nin?
bide üste 2 adet RGB fan takarsam gücünü güç kaynağından vercem fakat rgblerini nasıl kontrol ederim
Anakartında RGB girişi olmadığı için mecbur fanların kendi kontrolcüsüyle kontrol edeceksin, o da varsa eğer.

Herhalde sığar ama takacağın şeye de bağlı. Sıcaklıklar nedir M.2 SSD'nin?

Anakartında RGB girişi olmadığı için mecbur fanların kendi kontrolcüsüyle kontrol edeceksin, o da varsa eğer.
oyun oynarken 60 derecelere ulaşıyor boştayken 49 derece şuan

O SSD'ye sahip olan herkeste öyle sıcaklıklar sanırım ya. Yük altında 60 derecede olan gördüm birçok kez.
peki dostum anakartı değiştirsem olur mu çünkü anakartı hiç beğenmedim
b450 s2h geçmeyi düşünüyorum ama garanti dışı kalabilir

peki dostum anakartı değiştirsem olur mu çünkü anakartı hiç beğenmedim
b450 s2h geçmeyi düşünüyorum ama garanti dışı kalabilir
O anakartta da RGB girişi yok ve 1 tane kasa fan girişi var. Değiştirirsen hiçbir şey elde etmeyeceksin, sadece paran azalacak :D.

O anakartta da RGB girişi yok ve 1 tane kasa fan girişi var. Değiştirirsen hiçbir şey elde etmeyeceksin, sadece paran azalacak :D.
Abdullah abi m2 ssd soğutucu alın demişti peki o oraya nasıl sığacak bide üstüne plaka gibi bişey takılıyor
m2 ssd orda patlamaz mı :unsure:

Abdullah abi m2 SSD soğutucu alın demişti peki o oraya nasıl sığacak bide üstüne plaka gibi bişey takılıyor
m2 SSD orda patlamaz mı :unsure:
SSD orada patlamaz mı derken? Furylevel'ın SSD soğutucusu videosu vardı, eğer onun tarzına bir şey ise takarsın büyük bir ihtimalle.

Evet. CPU_LED girişini RGB girişinden saymıyorum çünkü sadece 7 renk desteği var ve efektler iyi değil. Sayılmaz.
Haydaa ben o anakartı alıcaktım ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet. CPU_LED girişini RGB girişinden saymıyorum çünkü sadece 7 renk desteği var ve efektler iyi değil. Sayılmaz.
[/QUOTE
Ben rgb bir kasa sipariş verdim yani onu rgb olarak kullanamaz mıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,791
Üyeler
189,326
Son üye
Muh4mmdxw
Geri