Neler Yeni

Kasamda fan yok bir şey olur mu ?

linksiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
emre palabıyık
İkinci el toplama sistem almıştım. 1200af ve 6500xt ile kullanacağım. Kasada bir şey farkettim içinde hiç fan yok. İşlemci fanı hariç hiç fan yok. Kasanın kapağı açık bir şekilde 6 ay felan kullansam bir şey olurmu ? 6 ay sonra yeni kasa almayı düşünüyorum. Yada kesinlikle fan mı almalıyım ?

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Egzoz fan yoksa sıkıntı olur mutlaka takın. Alasıya kadar açık kullanın.

melihv48

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Melih Özcan
Egzoz fanda yok hocam. Kapağı kapatmadığım sürece egzoz fana gerek var mı ?
Kapağı açık kullanmanızı tavsiye etmem çok toz olur. Ayrıca hiçbir fan olmadığı için açık dahi olsa sıcak havayı atacak, tahliye edecek fan yok. Mutlaka takın aşırı ısı olur bu yaz sıcaklarında.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Vantilatör koyun xd

linksiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
emre palabıyık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat
Önde koycak yer yok. Arka ve üste yer var hocam.2 si yeter mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkaya ve üste bir fan yetermi yoksa kasa degisimi şartmi?
Ön ve arka daha iyi olurdu üstten ziyade. En azından arkaya bi tane alıp idare edin derim.

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Ya hiçbişi olmaz tak geç. En fazla biraz daha ısınır. Kasa patlamaz yani :d. Yan kapağı açık kullanın olsun bitsin. İlle fan olsun istiyorsan herhangi random pc'ciye gir fan al bi tane 10-20tl ye bırakırlar tahmini miss

linksiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
emre palabıyık
Ya hiçbişi olmaz tak geç. En fazla biraz daha ısınır. Kasa patlamaz yani :d. Yan kapağı açık kullanın olsun bitsin. İlle fan olsun istiyorsan herhangi random pc'ciye gir fan al bi tane 10-20tl ye bırakırlar tahmini miss
Yan kapak acık olunca çok tozlanırmi hocam?
Ön ve arka daha iyi olurdu üstten ziyade. En azından arkaya bi tane alıp idare edin derim.
Önde baktım yer yok kasa fanı icin. Arka ve üstte var. 2 fan taksam Kapak acıkmı kalsa bir sey olur mu?

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Kasayı alt kısımlara değil de masanın üst kısmına konumlandırırsan toz derdi de kalmaz fazla. 1 seneye yakın kapaksız kullandım kasayı. Abarttıkları kadar problem olmadı toz açısından.

Yan kapak acık olunca çok tozlanırmi hocam?

Önde baktım yer yok kasa fanı icin. Arka ve üstte var. 2 fan taksam Kapak acıkmı kalsa bir sey olur mu?
Açık kalsın kanka. Fan alana kadar açık kalsın.

merAB0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Abdullah Aksoy
İkinci el toplama sistem almıştım. 1200af ve 6500xt ile kullanacağım. Kasada bir şey farkettim içinde hiç fan yok. İşlemci fanı hariç hiç fan yok. Kasanın kapağı açık bir şekilde 6 ay felan kullansam bir şey olurmu ? 6 ay sonra yeni kasa almayı düşünüyorum. Yada kesinlikle fan mı almalıyım

Daha bu günlerde bile havalar bu kadar sıcakken ilerleyen aylarda ne olur bilmem.

Son düzenleme:

linksiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
emre palabıyık
Kapağı açık kullanmanızı tavsiye etmem çok toz olur. Ayrıca hiçbir fan olmadığı için açık dahi olsa sıcak havayı atacak, tahliye edecek fan yok. Mutlaka takın aşırı ısı olur bu yaz sıcaklarında.
Önde yer yok hocam.ust ve arka taksam yetermi ? 2 side dısarımi atayim havayı ? Yanda da kücük fan koymayı düsünuyorum kapaga onuda iceri mi üfletsem?

Kasayı alt kısımlara değil de masanın üst kısmına konumlandırırsan toz derdi de kalmaz fazla. 1 seneye yakın kapaksız kullandım kasayı. Abarttıkları kadar problem olmadı toz açısından.

Açık kalsın kanka. Fan alana kadar açık kalsın.
2 fanda kapatayım demi kapagı o zmn ?

Top Bottom