Neler Yeni

kasamdan çok ses geliyor

Bahowaio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bahadır yakın
Ben geçen sene teknobiyotik'den bayram özel bilgisayar aldım. İşlemcim çok ısındığı için ve işlemci soğutucum çok çalıştığı için sıvı soğutma aldım ve taktırdım. Fakat ses kesilmedi, bende tüm fanları durdurdum fakat ses kesilmedi. Sanırım ses PSU dan geliyor, nasıl düzeltebilirim.
Ses aralıklarla artıp azalıyor. Tik olmaya başladı, ses yüzünden bilgisayarı açasım bile gelmiyor.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Ben geçen sene teknobiyotik'den bayram özel bilgisayar aldım. İşlemcim çok ısındığı için ve işlemci soğutucum çok çalıştığı için sıvı soğutma aldım ve taktırdım. Fakat ses kesilmedi, bende tüm fanları durdurdum fakat ses kesilmedi. Sanırım ses PSU dan geliyor, nasıl düzeltebilirim.
Ses aralıklarla artıp azalıyor. Tik olmaya başladı, ses yüzünden bilgisayarı açasım bile gelmiyor.
PSU dan geldiğinden emin olduysan PSU yu garantiye gönderebilirsin. Bazı PSU lar kronik olarak sesli oluyorlar. Marka model nedir PSU nun?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Knk bi kasayı iyice temizle format at
Formatla ne alakası var dostum sesin?
Yorum yazmak için yorum yazmayın lütfen.

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
Pc bilgim bu kadar:D

snachy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
318
İsim
Eren
pc den ses gelmesi normal bence sessiz pc yok ya

Ama nicksizin dediği doğru

Bahowaio

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bahadır yakın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PSU dan geldiğinden emin olduysan PSU yu garantiye gönderebilirsin. Bazı PSU lar kronik olarak sesli oluyorlar. Marka model nedir PSU nun?

Formatla ne alakası var dostum sesin?
Yorum yazmak için yorum yazmayın lütfen.
Aerocool VX Plus 500W Güç Kaynağı (AE-VXP500) sesin psu dan geldiğini düşünmemin sebebi tüm fanları aynı anda durdurduğum zaman ses kesilmiyor.

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Knk bi kasayı iyice temizle format at
format her derde deva diyorsun :D

ilk olarak sesin hangi parçadan geldiğin tespit edin büyük ihtimalle rulmanlar bozulmuştur sesin kaynağı odur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom