Ram değiştir onun dışında SüperAlıntıyı görüntüle max bu fiyata bu sistemi topladım daha iyi önerileriniz varsa iyi olur bütçe olarak max bu çıkar incehesaptan almayı düşünüyorum ayrıca
onun dışında ekleme çıkarma yapmaya gerek var mıSeçtiğin ram kronik sorunlu,değiştir.
Bu bütçede daha iyi çıkar mionun dışında ekleme çıkarma yapmaya gerek var mı
Rtx 5070 sistem için bana pahalı geldi.onun dışında ekleme çıkarma yapmaya gerek var mı
Seçtiğin ram kronik sorunlu,değiştir.
RAM'in kronik neyi var? Bilmediğim için soruyorum.Ram değiştir onun dışında Süper
Kasma,Donma,Mavi ekran vb. sorunlar yaşayanlar vardı.Expo ayarlarında 6.000mhz seçildiğinde dediğim durumlar yaşanıyor.RAM'in kronik neyi var? Bilmediğim için soruyorum.
onun yerine kingstondan 5600 mhz almak daha mantıklı olur muKasma,Donma,Mavi ekran vb. sorunlar yaşayanlar vardı.Expo ayarlarında 6.000mhz seçildiğinde dediğim durumlar yaşanıyor.
Cl30 6000mhz veren başka bir Ram'i tercih et.onun yerine kingstondan 5600 mhz almak daha mantıklı olur mu
Birden çok kişi mi? Zira sisteme ve yazılımsal buglara da bağlı bu söylediğin.Kasma,Donma,Mavi ekran vb. sorunlar yaşayanlar vardı.Expo ayarlarında 6.000mhz seçildiğinde dediğim durumlar yaşanıyor.
Hiçte alternatif ürün konulmamış kingston al.sistemde tek cl30 gösteren oydu kingston cl36
Evet.Sistem ve yazılım ile ilgili bir durum değil.Forumda birkaç kişi bu konu hakkında "konu" açmış.Birden çok kişi mi? Zira sisteme ve yazılımsal buglara da bağlı bu söylediğin.