- Konu Sahibi Konu Sahibi
id cooling se224xt r performansından baya memnunum fiyatının en iyisi ama fanin rgb olmaması eksi sadeceİşlemci soğutucunun markası nedir ve memnun musun?
id cooling se224xt r performansından baya memnunum fiyatının en iyisi ama fanin rgb olmaması eksi sadeceİşlemci soğutucunun markası nedir ve memnun musun?
ARGB ve Black versiyonları da var.id cooling se224xt r performansından baya memnunum fiyatının en iyisi ama fanin rgb olmaması eksi sadece
id cooling se224xt r performansından baya memnunum fiyatının en iyisi ama fanin rgb olmaması eksi sadece
bir şeyler denedim iç ambians için sana video nereden atabilirim
YouTube yükle sonra atarsın linkini@RevDeisDou rgb
Mesaj otomatik birleştirildi:
bir şeyler denedim iç ambians için sana video nereden atabilirim
YouTube yükle sonra atarsın linkini
Tatlı olmuş ama işte argb olamamış. Öndeki fanlar ile içerdeki fanların aynı olmaması beni biraz sinir etmedi değil ama şık sayılır sistem yani.
daha fazla bir şey yapılamaz dimi bunaTatlı olmuş ama işte argb olamamış. Öndeki fanlar ile içerdeki fanların aynı olmaması beni biraz sinir etmedi değil ama şık sayılır sistem yani.
ARGB eklemeleri, led şerit eklemesi falan ancadaha fazla bir şey yapılamaz dimi buna
ilk attığım halinden daha iyi mi peki şuanARGB eklemeleri, led şerit eklemesi falan anca
İyiilk attığım halinden daha iyi mi peki şuan