Kasamın icine baska ne yapabilirim?

Dostlarım selam kasamın dışardan bakıldığında güzel görünmesi için başka neler yapılabilir sizce?

Egzoz fanı kısmına bir ekran düşünüyorum fakat çoğu insan onu 3. Monitor olarak görüyor falan diyor çogu da soğutmayı kötü etkiler diyor siz ne düşünüyorsunuz başka ne yapabilirim kasaya?
Daha ne yapasın güle güle kullan, bende 2002'den kalma kasa var ama içine 3080 aldım :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dilber nerde la

Alabilirsin çok fazla ürün aldım sıkıntı olmuyor. bunu da siparş geçtim az önce zaten
aga arkaya bi tofaş egzozu eksik onuda tak kart ısınınca patlatırsın

Su 11cm olan benim ekran kartinin ustune yakisir haa :D
11 cm 🗿🗿🗿🗿

Dostlarım selam kasamın dışardan bakıldığında güzel görünmesi için başka neler yapılabilir sizce?

Egzoz fanı kısmına bir ekran düşünüyorum fakat çoğu insan onu 3. Monitor olarak görüyor falan diyor çogu da soğutmayı kötü etkiler diyor siz ne düşünüyorsunuz başka ne yapabilirim kasaya?
O su hortumlarını görünmez yap 😁 başka ne yapıcan dostum. Yapacağını yapmışın zaten.

Egzoz fanını oraya küçük ekran demişsiniz. Bende bu hafta onu araştırdım ve sanırım sipariş vereceğim. Sizin dediğiniz 2. ekran olarak gözüküyor dediğiniz modeller monitör ekranı veya tablet ekranı ile yapılan ve monitörün içindeki kart ile çalıştırılan modeller. Ayrıca sıcaklık vs bilgileri göstermek isterseniz aida64 programı gerekiyor.
Hatta büyük monitör ile kasa yan camına şunlarda yapılıyor :

Benim almak istediğimin içinde kendi yazılımı var. Direk usb portuna takıyorsun ve direk çalışıyor. 2.000Tlye denk geliyor 5inç olanı. Alsam mı almasam mı henüz karar veremedim.

Hocam bende kasama guzel gorunmesi icin eklemeler yapacagim. Parcalari toplamam daha yeni bitti icini guzellesirecek seyler ariyorum simdi. 2 tane corsair rgbsiz stok fan 1 tane rgb siz 140mm NZXT fan var roket gibi ses cikariyor actigimda ucak kalkiyormus gibi ses cikiyor. 3 tane rgb fan ve 24 ile 8 pin kablo almayi dusunuyorum. Takibe aldim konuyu.
Nzxt fandan ses çıkmazki aga benim bildiğim, bende de nzxt z53 sıvı soğutucu var cpu tam yüke girdiğinde bile sinek vızıltısı kadar ses geliyor anca

Gümrükten geçerken bazen sıkıntı oluyor ekstra para alıyor ama bu küçük ürün sanmıyorum sorun olacağını
150 euro üstü ürünlerde sıkıntı olur knk

Nzxt fandan ses çıkmazki aga benim bildiğim, bende de nzxt z53 sıvı soğutucu var cpu tam yüke girdiğinde bile sinek vızıltısı kadar ses geliyor anca

150 euro üstü ürünlerde sıkıntı olur knk
Hocam 140mm biraz fazla sesli yada bana öyle geldi. Sp120 fan var zaten

Başka öneriler var mı agalar

Ekler

• Screenshot_20240304_150621_Google.jpg
    Screenshot_20240304_150621_Google.jpg
    284 KB · Hit: 34
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular