bilgisayar modelerinde gördügüm en en en GEREKSİZ item olabilir bu bu ne la napıo elektrik kesildiginde kasaya uyarı verip oto mu kapatıyo buBende bunlar var hocam Bi bak istersen
OEM Asus, Gigabyte, Msı Loglolu Atx Güç Kaynağı 24 Pin Argb Konnektör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
OEM Asus, Gigabyte, Msı Loglolu Atx Güç Kaynağı 24 Pin Argb Konnektör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Yo darlamazAkşam çekip atayım iş yerindeyim şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de ekran kartımı 3 fanlı Asus ROG 3080 Veya 3090 a çıkartmayı düşünüyorum fakat kasanın max izin verdiği uzunluk 300 mm iken 320 mm 3 fanlı ekran kartları. Eğer ki alırsam 3 fanlı ekran kartı ön fanlarımı şu şekil darlar diye korkuyorum.
Alıntıyı görüntüle
pek te gizlıyo gibi gözukmuyor xdKablo gizlemek için aparat knk ne alaka?
Ben de pek sevmedim zatenpek te gizlıyo gibi gözukmuyor xd
Bu zararlı değil dimiYo darlamaz
Alıntıyı görüntüle
Değil niye olsun ki. Fana cok yakın olduğu için belki soğutmasını arttırıyor bile olabilirBu zararlı değil dimi
Hocam link varmi acaba bide beyaz kasa ariyorum kasa linkini sutlayabilirmisinAlıntıyı görüntüle
Ben şöyle Ken ve ryu figürleri koydum Çin'den 30 lirayı 40 liraya bulabilirsin AliExpress'ten
O neymiş hocam link varmi bakalimHocam sticker lar yakıyor
Ben 3d yazıcıdan bilgisayarımda hangi marka urun varsa logosunu bastırmış küçük şekilde psunun gizlendiği bölgenin üstüne yapıştıracağım birde frostbyte diye rgb orman ağaç efektli birsey buldum onu alacağım.
Hocam su sekil orjinal logoyu bastim simdilik.Ho
Hocam link varmi acaba bide beyaz kasa ariyorum kasa linkini sutlayabilirmisin
O neymiş hocam link varmi bakalim