Neler Yeni

Kasanın altını ve masanın arkasını silmek zararlı mı

Emri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emir Arslantürk
Arkadaşlar, annem masanın arkası toz tutuyor diye bazenleri masayı çekip siliyor. Fakat masanın üzerinde de kasa var. Bugün masayı çekerken masanın üzerinde duran kullanmadığım hoparlör yere düştü. Annem de onu kaldırıp yerine koyarken bayağı bir kablo çekiştirdi (PSU kablosu, HDMI to VGA) o sırada ise bilgisayar açıktı, ne bilgisayar kapandı ne ekran gitti hiçbir şey olmadı. Neyse sonra kasanın altı da bayağı bir toz olmuştu. Kasayı tutup sağ tarafa koydu hafif bir şekilde ittirerek değil de tutup koydu. O sırada da bir şey olmadı, fakat bir zarar gelmiş midir?

ferx1111

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
496
İsim
Ferit Çınar
Arkadaşlar, annem masanın arkası toz tutuyor diye bazenleri masayı çekip siliyor. Fakat masanın üzerinde de kasa var. Bugün masayı çekerken masanın üzerinde duran kullanmadığım hoparlör yere düştü. Annem de onu kaldırıp yerine koyarken bayağı bir kablo çekiştirdi (PSU kablosu, HDMI to VGA) o sırada ise bilgisayar açıktı, ne bilgisayar kapandı ne ekran gitti hiçbir şey olmadı. Neyse sonra kasanın altı da bayağı bir toz olmuştu. Kasayı tutup sağ tarafa koydu hafif bir şekilde ittirerek değil de tutup koydu. O sırada da bir şey olmadı, fakat bir zarar gelmiş midir?
annem pc çalışırken çekmesi yüzünden ekran kartının hdmi yeri yamulmuştu uyarmak lazım

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Naneliprotein
Sistemin içine bakarak anlarsın işlemci ve kablolar fanlar onları kontrol et.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sistemin içine bak bir de bence olmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: Emri

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
önce kabloları güzgün bir şekilde toplayın ve kabloları masanın arkasına sabileyin hem daha toplu olur hemde çekişti takıldı gibi sorun olmaz
biraz dan kendi masamın arkasını ekleyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_20201214_160521.jpg

IMG_20201214_160511.jpg

öncelikla kusura bakmayın odam biraz dağılık birincisi odayı değiştirdim tamamen toplamadım ikincisi ise yeni kalktım

neyse kırmızı dairenin içinde kasaya bağlı olan bütün kabloları bir birine sardım sonra ayaralana bilir kablo kelepçesiyle sıktım
1607952142461.png
kelepçe bunun gibi

yeşil daierenin içindekiler prizden ve kasadan gelen bütün kablolar

bazı kabloların üstüne sarı çizgi attım onlar klavye mouse mousepad monitörün dp ve power kablosu
pembeyle çizgiklerim se direksiyon setininin kablolaı onları toplamıyorum sarkık bir şekilde bırakıyorum
Allah odanın b**sını vermiş masanın da D:

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Emri
Top Bottom