Neler Yeni

Kasanın fan ışıkları yanıyor bir süre sonra sönüyor ekran yok

texthawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
Bilgisayarım da az önce meydana gelen bir arıza mevcut
İlk yaptığım şey ramleri söküp temizleyip tek slot tek slot denemek oldu yok çözemedim
Ekran kartının ışığı sürekli yanıyor
Kasanın fan ışıkları bir süre yanıp sönüyor takriben 5 saniye falan yanıp kapanıyor hemen tekrar yanıyor
Hiçbir şekilde ekran gelmiyor
Not: İşlemci dahil her şeyi söktüm bu hata meydana geldikten sonra ve her şeyi temizledim termal macunu dahil yeniledim
Daha önce bu sorunu yaşayan bir arkadaşım var mı?
Anakart da mı kısa devre vardır? güç kaynağında mı? işlemci de mi? sorun sizce neden?

ölücüadam42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ölücüadam42
Garip sorun gerçekten kısa devre olduğunu sanmıyorum çünkü bu kadar beklemez kapanmak için

İhtimali düşük ama statik olabilir mi? fişten çekin güç tuşuna 1dk civarı tutun belki düzelir

Önce Anakarttan sonra güç kaynağından şüpheleniyorum ben

texthawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garip sorun gerçekten kısa devre olduğunu sanmıyorum çünkü bu kadar beklemez kapanmak için

İhtimali düşük ama statik olabilir mi? fişten çekin güç tuşuna 1dk civarı tutun belki düzelir

Önce Anakarttan sonra güç kaynağından şüpheleniyorum ben
Denedim ama bir şey değişmedi
Umarım anakarttır problem
Ekran kartı veya işlemci olursa pahalıya patlıcak gibi

ölücüadam42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ölücüadam42
Denedim ama bir şey değişmedi
Umarım anakarttır problem
Ekran kartı veya işlemci olursa pahalıya patlıcak gibi
güç tuşu takılı kalmış olabilir mi bir ihtimal anakarttan sökün bağlantısını tornavida değdirip başlatın anakartı

Saçma çözümler veriyorum ama başka parça takıp denemek dışında her şeyi yapmışsınız birde bios pilini sökmek kalmış

texthawk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
güç tuşu takılı kalmış olabilir mi bir ihtimal anakarttan sökün bağlantısını tornavida değdirip başlatın anakartı

Saçma çözümler veriyorum ama başka parça takıp denemek dışında her şeyi yapmışsınız birde bios pilini sökmek kalmış
youtube dan video izlerken bi anda gitti saatlerdir çalışıyordu güç tuşu durup dururken takılı kalacağını sanmıyorum ama bios pilini de değiştirdim yenisiyle yazmayı unutmuşum
Hayır çözümleriniz gayet mantıklı saçma demeyin lütfen benim problemime ortak olup düşünmeniz bile yeterli sağolun iyi ki varsınız

ölücüadam42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Ölücüadam42
youtube dan video izlerken bi anda gitti saatlerdir çalışıyordu güç tuşu durup dururken takılı kalacağını sanmıyorum ama bios pilini de değiştirdim yenisiyle yazmayı unutmuşum
Hayır çözümleriniz gayet mantıklı saçma demeyin lütfen benim problemime ortak olup düşünmeniz bile yeterli sağolun iyi ki varsınız
Çok teşekkürler hocam
Ekran kartından olacağını sanmıyorum kısa devre olsa tam tur dönmesine bile izin vermez fanların
Ramlerin ikisinin de aynı anda bozulması pek mümkün değil
İşlemci de kolay kolay bozulan bir parça değil
Anakart olabilir belki postlayamadığı için tekrar tekrar deniyordur
Psu da aynı şekilde olabilir

Top Bottom