Çözüldü✓ Kasanın fanlarını anakarta bağlama

CanerK14

80+
Reaksiyon skoru
1
Selam arkadaşlar. Kasa olarak Corsair iCUE 4000D Airflow RGB ve 850 watt psu aldım ve kurulum yapıyordum. Sıvı soğutucuyu monte ettim pompada ve fanlarda hiç bir sıkıntı yaşamadım fakat kasanın önündeki 3 fanın anakarta takılmak için yeterli portu yok. Anakartta tek fan portu kaldı fakat kasanın önünde 3 adet fan var. Normalde bu kasadan bir fan çoklayıcı çıkması gerekmiyor muydu ben mi bir şey kaçırıyorum yardım ederseniz sevinirim.

Selam arkadaşlar. Kasa olarak Corsair iCUE 4000D Airflow RGB ve 850 watt psu aldım ve kurulum yapıyordum. Sıvı soğutucuyu monte ettim pompada ve fanlarda hiç bir sıkıntı yaşamadım fakat kasanın önündeki 3 fanın anakarta takılmak için yeterli portu yok. Anakartta tek fan portu kaldı fakat kasanın önünde 3 adet fan var. Normalde bu kasadan bir fan çoklayıcı çıkması gerekmiyor muydu ben mi bir şey kaçırıyorum yardım ederseniz sevinirim.
4000 serisinde çoklayıcı çıkmıyor n11 den falan bi tane çoklayıcı al tek porttan bağla sıkıntı olmaz

tamamdır hocam sipariş vermiştim zaten ama ne olur ne olmaz belki ben kaçırıyorumdur diye sormak istedim.

• Beğen
Reaksiyonlar: dlep
Erkek dişi şeklinde bir birine 3 adete kadar bağlarsın hocam 3000d var bende öyle yaptım

Erkek dişi şeklinde bir birine 3 adete kadar bağlarsın hocam 3000d var bende öyle yaptım
Hocam aynı kasadan bende de var. Öndeki 3 adet fanı ayrı ayrı anakarttaki 3 tane sys_fan a bağladım. Rbglerini de jargb ye bağladım. Ama egzoz fan ve üste de iki fan takacağım. Thermalright ın fanını aldım ( thermalright tl c12b s v3 x3). Her bir fanda toplamda 4 adet başlık var nasıl yağcağım bir türlü çözemedim. Bilgin varsa yardımcı olur musun. Anakartım msi b650m gaming wifi.

IMG_FEA7E3C3-9330-4CF9-A8BC-727307BC33E9.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,024
Üyeler
183,936
Son üye
Aydın41
Geri