yo doluBoş konu
komple sök parçaları kısa devreye sebep olabilir hamam böceğinin konsol bozduğunu çok gördükArkadaşlar yeni bilgisayar aldım ama monitor kablosu olmadığı için kutuya geri koydum monitör kablosu alana kadar bi bakiyim pc ye dedim bi baktım pc de örümce var ağ bile çekmiş 3 günde nasıl girdi hemende bukadar ağ attı anlamadım bu örümceği nasıl kasadan çıkarabilirim?
Sevr mağarası mı o? Nası o sürede ağ vs olsun?Arkadaşlar yeni bilgisayar aldım ama monitor kablosu olmadığı için kutuya geri koydum monitör kablosu alana kadar bi bakiyim pc ye dedim bi baktım pc de örümce var ağ bile çekmiş 3 günde nasıl girdi hemende bukadar ağ attı anlamadım bu örümceği nasıl kasadan çıkarabilirim?
benim pc de karınca kolonisi var ev jurassic park her şey varSevr mağarası mı o? Nası o sürede ağ vs olsun?
Oyunlarda karıncalar kaç derece oluyor?benim pc de karınca kolonisi var ev jurassic park her şey var
kapalı kasa 65 ekran kartı 60 işlemci %100 yükOyunlarda karıncalar kaç derece oluyor?
Konu boş ve troll konu.
adananın 40 derece nemli havasındaOyunlarda karıncalar kaç derece oluyor?
Konu boş ve troll konu.
Bence öldürmesin, örümceğe kendini ısırtarak Spiderman olabilir.Kasanın içine fare kapanı koyup üstüne örümceklerin çok sevdiği bir yemekten koy çok işe yarar
la yok daha yeni çıkarabildimOyunlarda karıncalar kaç derece oluyor?
Konu boş ve troll konu.