Neler Yeni

Kasanın içine 2 adet fan takacağım sata ssdyi nereye takabilirim?

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ömer
https://www.n11.com/urun/zoko-amira...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel ürün linki bu 1 hafta sonra alacağım kasanın içine ekstradan fan takacağım içinden kast ettiğim yer camsız tarafında delik var oraya denk geliyor yani şuan ki kasamda o fan takacağım yerde sata ssd duruyor sata ssdyi nereye yerleştirebilirim kasanın kablo saklama yerinde durur mu durur ise sağlıklı olur mu sizce?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Akın
Sata ssd alacağına yerine m2 ssd al hemen hemen aynı fiyat hem çok daha hızlı m2 ssdler.

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ömer
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Akın
n11 deki kullanıcı fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla sizde de hem sata ssd varsa 2 slot var birini bir fan için feda edebilirsiniz bence soğukluk anlamında ve dış görünüşte çok fark olacağını sanmıyorum ssd daha önemli bence yer kalmayınca kısıtlanıyormuşum gibi hissediyorum ben.

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ömer
n11 deki kullanıcı fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla sizde de hem sata ssd varsa 2 slot var birini bir fan için feda edebilirsiniz bence soğukluk anlamında ve dış görünüşte çok fark olacağını sanmıyorum ssd daha önemli bence yer kalmayınca kısıtlanıyormuşum gibi hissediyorum ben.
sata ssd kablo saklama yerinde kalırsa olmazmı

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,387
İsim
Selim
Bir şey olmaz normalde hava akışının olduğu yerde daha serin çalışırdı. Kablo kısmında da sorun olmaz zaten sata ssd hızı ne ki ısısı ne olsun. Tek sorum oraya bir fan daha takmak ne gibi bir artı sağlayacak. Hava akışını bozar gibime geliyor.

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ömer
Bir şey olmaz normalde hava akışının olduğu yerde daha serin çalışırdı. Kablo kısmında da sorun olmaz zaten sata ssd hızı ne ki ısısı ne olsun. Tek sorum oraya bir fan daha takmak ne gibi bir artı sağlayacak. Hava akışını bozar gibime geliyor.
Hava akışını niye bozuyor hocam o fanların denk geldiği yer mesh ve kasa içi çok güzel gözükmez mi

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,387
İsim
Selim
Hava akışını niye bozuyor hocam o fanların denk geldiği yer mesh ve kasa içi çok güzel gözükmez mi
Hocam önde 3 fan üfleyecek hemen yanında yan duvara da fan takacaksınız diye anladım. Gelen havaya dik bir hava üfleyecek. Etkiler diye düşünüyorum. Tabi bu tahmin sadece adamlar oraya 2 fan yeri koyduysa vardır bir bildikleri. Görüntü olarak ben oldukça sade tasarım severim o yüzden ben koymazdım ama biraz daha estetik biraz aha ışıklı olsun derseniz konulabilir.

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ömer
Hocam önde 3 fan üfleyecek hemen yanında yan duvara da fan takacaksınız diye anladım. Gelen havaya dik bir hava üfleyecek. Etkiler diye düşünüyorum görüntü olarak bilmiyorum hayal edemedim.
1739570170377.png

Biraz karışık oldu ama daire içine aldığım fanları ekleyeceğim. Bu fanların arkasında hava çıkabilecek delikler var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam önde 3 fan üfleyecek hemen yanında yan duvara da fan takacaksınız diye anladım. Gelen havaya dik bir hava üfleyecek. Etkiler diye düşünüyorum. Tabi bu tahmin sadece adamlar oraya 2 fan yeri koyduysa vardır bir bildikleri. Görüntü olarak ben oldukça sade tasarım severim o yüzden ben koymazdım ama biraz daha estetik biraz aha ışıklı olsun derseniz konulabilir.
Bozar mı hocam sizce hava akışını attığım gibi olur ise?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,387
İsim
Selim
Alıntıyı görüntüle
Biraz karışık oldu ama daire içine aldığım fanları ekleyeceğim. Bu fanların arkasında hava çıkabilecek delikler var
Siz atarken videosuna baktım hocam, oraya da toz filtresi konmuş sıkıntı olmaz. Fakat bir önceki mesajda değiğim gibi ben sadelik severim çok fazla fanla görüntüyü bozmuş olarak görüyorum bu ss'i. Tabi ki kişisel zevkler farklıdır. Adamlar koymuşsa bir sıkıntı olmaz vardır bir bildikleri. Benimki sadece bir tahmindi.

nocates

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ömer
Siz atarken videosuna baktım hocam, oraya da toz filtresi konmuş sıkıntı olmaz. Fakat bir önceki mesajda değiğim gibi ben sadelik severim çok fazla fanla görüntüyü bozmuş olarak görüyorum bu ss'i. Tabi ki kişisel zevkler farklıdır.
Evet hocam haklısınız fanlar iç içe gibi duruyor ama kasanın içi aydınlık olunca daha güzel geliyor bana 2 fana 400tl fiyat verdiler ve forumlarda okuduğuma göre fanları çok çok giriş seviyesiymiş sizce değer mi?

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,387
İsim
Selim
Evet hocam haklısınız fanlar iç içe gibi duruyor ama kasanın içi aydınlık olunca daha güzel geliyor bana 2 fana 400tl fiyat verdiler ve forumlarda okuduğuma göre fanları çok çok giriş seviyesiymiş sizce değer mi?
Görüntü olarak evet güzel beyaz ışıkla yakışmış. Değer mi derseniz malesef bir fikrim yok kasa uzmanları görürse cevaplar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,904
Üyeler
167,901
Son üye
Osman96
Top Bottom