- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartta RGB ve ARGB desteği yokmuş hocam. 2022 Model bir anakartta nasil olmaz sasirdim.Anakartı kırpmışlar . JRAINBOW2 de olması lazım ona da bakar mısın?
Anakartta RGB ve ARGB desteği yokmuş hocam. 2022 Model bir anakartta nasil olmaz sasirdim.Anakartı kırpmışlar . JRAINBOW2 de olması lazım ona da bakar mısın?
Kontrolcü bozulmuş hocam. İnternette bunun gibi led kontrolünü düğmeyle yapan bir şey bulamadım. Sizin bildiğiniz var mıAnakartı kırpmışlar . JRAINBOW2 de olması lazım ona da bakar mısın?
Sitesinden baktım normalde var diye görünüyor. Anakartı kırpmışlar.Anakartta RGB ve ARGB desteği yokmuş hocam. 2022 Model bir anakartta nasil olmaz sasirdim.
Ben böyle bir tane buldum kumandalı olarak. Eğer kasanın garantisi varsa direkt garantiye yolla. https://www.amazon.com.tr/denetleyi...keywords=argb+kontrolcü&qid=1715461593&sr=8-9Kontrolcü bozulmuş hocam. İnternette bunun gibi led kontrolünü düğmeyle yapan bir şey bulamadım. Sizin bildiğiniz var mı
Komple kasayı mı hocamSitesinden baktım normalde var diye görünüyor. Anakartı kırpmışlar.
Ben böyle bir tane buldum kumandalı olarak. Eğer kasanın garantisi varsa direkt garantiye yolla. https://www.amazon.com.tr/denetleyicisi-bağlantı-noktası-noktalarını-destekler/dp/B0BKQ3LQ8Z/ref=sr_1_9?dib=eyJ2IjoiMSJ9.YLRjf4mt-NBBAaaSTcrM7l28nPGDrOr1UKOIjSA5apjAIAV3LOpVbdPuv34RrIv2jzkS8U9i8eCKR_nNuq8_fSrm25LKjECs4y6Za81WnHo57ffmwsoNP2LYjVqkYH2K9YjVtvMyvfw_C05uIA2fsnHFTrwZ8ffbSRdfIN8OdZyUh8BVWhcsBD_MiBUbN6fbMRNoR3QNc7Z5GMp2yO0KDoAzgjUg7Cr_-HCPcMkexEgf0EN4wS305J4eDMuN-G2q-FGDhFoFtaJ-pLCKKPKMhlFmu55wFblfoSgOy6JG_4w.TurH8hzFGAqB3IkRxnmb_JjEVDwLEbrLfk6qZHyhW9U&dib_tag=se&keywords=argb+kontrolcü&qid=1715461593&sr=8-9
Bütün parçaları değil de sadece kasayı göndermen gerek diye biliyorum.Komple kasayı mı hocam
Ben kontrolcüyü çıkartmıştım geri takayım o zamanBütün parçaları değil de sadece kasayı göndermen gerek diye biliyorum.
Bir sor bakalım pazartesi MSI'ya belki sadece dönüştürücüyü isterler.Ben kontrolcüyü çıkartmıştım geri takayım o zaman
Uğraşlarınız için teşekkür ederim hocamBir sor bakalım pazartesi MSI'ya belki sadece dönüştürücüyü isterler.