uzayalkan
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
alttan asıl gelir ztn bende var aynısıBitfenix Nova Mesh NSE-300-KKGSK-4A Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX White model kasam var arkadaşlar. Ön panel biraz tozlandı içten falan temizliyorum ama bir yere kadar. Kullanan var mı veya bilen ön taraftaki mesh kısmı nasıl açarım ? temizlemek istiyorum ama yapamıyorum.
alttaki hava alsın diye boş kısım var ona asıl biraz gelecekBitfenix Nova Mesh NSE-300-KKGSK-4A Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX White model kasam var arkadaşlar. Ön panel biraz tozlandı içten falan temizliyorum ama bir yere kadar. Kullanan var mı veya bilen ön taraftaki mesh kısmı nasıl açarım ? temizlemek istiyorum ama yapamıyorum.
3.55Bitfenix Nova Mesh NSE-300-KKGSK-4A Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX White model kasam var arkadaşlar. Ön panel biraz tozlandı içten falan temizliyorum ama bir yere kadar. Kullanan var mı veya bilen ön taraftaki mesh kısmı nasıl açarım ? temizlemek istiyorum ama yapamıyorum.
genellikle kasaların ön kapağına kuvvet uygulayarak çekmek gerekiyorçok teşekkür ederim yarın deneyip söylerim size oldu mu olmadı mı![]()
kolay gelsin...çok teşekkür ederim yarın deneyip söylerim size oldu mu olmadı mı![]()